Mannen på restauranten venter forgjeves på gjestene til bursdagsselskapet hans. Når de ikke dukker opp skjer DETTE!

2749

En 61 år gammel pensjonist fra Veracruz i Mexico har valgt en restaurant å feire fødselsdagen sin på. Han setter forsiktig sammen flere bord, setter frem en kake, og dekorerer bordene. Så setter han seg ned og venter.

Tiden går, og mannen sitter fortsatt alene og venter. De andre gjestene i restauranten begynner å spekulere.

Plutselig får mannen en tekstmelding. Han leser meldingen og ser resignert ned i bakken.
Så reiser han seg og sier høyt:

«Unnskyld meg, kan jeg være så snill å få oppmerksomheten deres? I dag er bursdagen min, jeg er 61 år gammel, og jeg kom hit for å feire med mine barn og barnebarn. Som dere ser har ingen av de kommet…Så hvis noen av dere vil slå dere ned og feire bursdagen min sammen med meg, blir jeg evig takknemlig!»

Det som skjedde videre hadde han neppe forventet; Alle gjestene i restauranten kommer for å feire med han. Han ble forlatt av sin egen familie, men de fremmede menneskene hadde ingenting i mot å feire med den eldre herremannen.

Hans strålende ansikt sier mer enn 1000 ord. Et fullsatt bord var den beste bursdagspresangen han kunne få.

[adsense2]

 

Herlig å se at restaurantgjestene reddet dagen til den eldre mannen.

Del artikkelen hvis du er enig!