Ansiktet hennes er hovent der legene satte inn ballonger. Men noen år senere ser hun HELT annerledes ut!

2075

Når Jennifer Hiles bare var en liten baby, hadde hun en liten føflekk på nesen. Legene fortalte foreldrene at den ville visne av seg selv etter hvert, og at de ikke trengte å bekymre seg for det.

Men når hun ble eldre, vokste flekken og hovnet opp til hele nesen hennes var dekket av røde flekker. Hun fikk også mystiske blødninger fra nesen og tannkjøttet med jevne mellomrom.
Jennifer og familien dro til lege etter lege og utførte en rekke prosedyrer, men ingenting fungerte.

En kveld satt bestemoren til Jennifer å så på TV. Der hørte hun om en lege som beskrev lignende symptomer som de Jennifer hadde. Hun ga legens kontaktinformasjon til barnebarnet sitt.
Etter at Jennifer møtte ham, fikk hun endelig en diagnose for tilstanden.

Hun ble fortalt at hun hadde arteriell malformasjon, som kan være dødelig hvis hun hadde fått arterie brudd. Heldigvis var Jennifer med folk som kunne hjelpe.

Jennifers lege visste at kirurgi var den eneste måten å fikse tilstanden på. Han plasserte saltvanns-fylte ballonger under huden hennes i åtte uker, slik at huden skulle utvide seg og den ekstra huden kunne brukes til å dekke over etter at misdannelsen ble fjernet.

Tre måneder etter operasjonen kunne ikke Jennifer tro sine egne øyne.

«Når jeg først så ansiktet mitt ble jeg så glad, fordi det var hvitt og fritt for AVM (Arteriovenous malformation).» sier hun i videoen under.

«Jeg kunne ikke tro at det var meg!»

Jennifer er fornøyd med hvordan hun ser ut nå i forhold til før, men hun vil nok fortsatt ha behov for kosmetisk kirurgi i tiden fremover.

«Jeg håper bare at de neste operasjonene går som planlagt og at arrene forsvinner.» sier hun. «Og jeg håper at jeg en dag kan gå inn i et rom og, du vet, få folk til å snu seg uten at det er på grunn av tilstanden min.»

[adsense2]

 

Vær vennlig og del denne historien med vennene dine på Facebook.

Se videoen av den utrolige forandringen her: