Motorsykkelgjengen står utenfor butikken i 5 dager. På den sjette dagen har de en STOR overraskelse!

843

Medlemmene av MC-klubben Hells Angels’ avdeling i Fresno, California, ser skremmende ut for mange. Med sine store motorsykler, solbriller og skinnvester er det ikke rart.
Da de kom kjørende inn på parkeringsplassen utenfor en Walmart-butikk 5 dager før Black Friday, var det mange av kundene som ble engstelige.

Black Friday er en årlig handledag i USA, som finner sted dagen etter høsttakkefesten. Og siden høsttakkefesten i USA alltid faller på den fjerde torsdagen i november, er datoen for Black Friday alltid mellom 23. og 29. november.
På denne dagen kan man finne utrolig gode tilbud som man aldri finner ellers. Det medfører dog ekstremt lange køer.
MC-gjengen tok ingen sjanser og møtte opp 5 dager før – og det for en god sak.

1

Så fort butikken åpnet, tok MC-gjengen fatt i så mange barnesykler de kan få tak i. Det totale antallet endte på 200. Og nei, de skulle ikke rekruttere barn på tråsykler til gjengen sin…

[adsense2]

 

De donerte bort syklene til organisasjonen Poverello House, som tar vare på fattige og hjemløse i nød.
Den veldedige handlingen var en del av Hells Angels’ årlige arrangement «Toy run» som går ut på at de samler inn leker og gir til de fattige og hjemløse.

«Når et barn lærer seg å gå, også så begynner å lære seg å sykle – ingen pengesum kan gjøre meg så glad som det synet.» sa en av de skinnkledde motorsyklistene.

For et fantastisk initiativ!

Del den fantastiske historien!