Susan Boyle gjør publikum målløse med DENNE versjonen av «O helga natt»!

9231

Julen er en veldig spesiell tid på året. Butikkene er fulle av ivrige kunder på jakt etter den perfekte gaven, kjøkkenet er fylt med den søte lukten av pepperkaker og kakemenn, gatene er pyntet med lys og snømenn, og hjertene våre føles litt mer komplett…

…og julesangene da, selvfølgelig. De må ikke glemmes!

Det finnes få sangstemmer like himmelsk som Susan Boyles, som først fikk sin stjernestatus etter å ha vært med på talentshowet Britain’s Got Talent. At hun legger hele hjertet sitt i tekstene, og synger med en så ufattelig stor lidenskap er det som virkelig gjør musikken hennes så fascinerende.

I videoen under gjester hun tv-programmet Larry King Live Show, hvor hun fremfører juleklassikeren «O helga natt» sammen med et barnekor. Sangen blir bare kraftigere og kraftigere for hver strofe hun synger.

[adsense2]

 

Denne opptredenen vil garantert berøre deg dypt og fylle kroppen din med herlig julestemning!

Del med vennene dine for spre den gode stemningen!