Den forlatte pitbullen blir funnet i grøfta. Men så ser de plutselig hva hun SKJULER!

552

Når en forlatt pitbull ble funnet i veikanten trodde man først at hun nylig hadde fått valper på grunn av sine store bryster, men det viste seg å ikke være tilfellet.

Pitbullen som vandret langs gatene i Dallas, Texas tiltrakk seg oppmerksomheten til organisasjonen Dallas Dog RR (en redningsgruppe for vanskeligstilte hunder). De ga pitbullen navnet Pittie.

Når de skulle ta med seg Pittie til veterinæren var det en forbipasserende som spurte om de ikke skulle ta med seg kattungen til veterinæren også. Det var først da de frivillige hos Dallas Dog RR oppdaget en 10 dager gammel kattunge som ammet fra Pittie. Pitbullen hadde forsøkt å skjule, og beskytte kattungen.

1

De to ble tatt hånd om av veterinærer på Mercy Animal Clinic. Pittie hadde ikke mer melk å tilby kattungen, som i stedet ble matet med en flaske. Katten hadde ikke overlevd 24 timer for seg selv hvis det ikke hadde vært for Pittie.

2

[adsense2]

Kattungen måtte mates så ofte at hun måtte bli med veterinæren hjem om kvelden. Pittie var ikke særlig fornøyd da de skulle separeres, og hun hylte høyt. Det var den første lyden Pittie ga ut.

3

Dagen etter ble de gjenforent igjen. Pittie var overlykkelig og kunne ikke slutte å vaske kattungen sin.

4

De to er helt uatskillelige og veterinæren har lovet at de skal adopteres bort til et hjem som vil ha dem begge.

Se videoen og Pittie og Kitty her!