23. juli 2024

Hun finner ektemannen på Tinder. Da tar hun den PERFEKTE hevn!

Det vil trolig være vanskelig for denne mannen å finne en date etter at kona fikk tak i telefonen hans.

Det er mange måter man kan fikk en kjæreste på.

Utenom barer og restauranter, er internett fylt med apper og dating-nettsteder hvor folk kan møte andre.

Men apper som f. eks. Tinder og Grindr er ikke laget for å finne ektemannen sin, som man allerede har giftet seg med. Det fikk Mike erfare på den harde måten, skriver Someecards.com.

Telefonen hans ble nemlig funnet av kona, som la til en ekstra kreativ vri på ektemannens profiltekst på Tinder.

1

«Hei, mitt navn er Mike og jeg er gift og har to barn. Jeg har en liten penis som er infisert med kjønnssykdommer. Kona mi fant telefonen min, hvis du ikke skjønte det, og jeg vet ikke at hun nå snakker med venninnene sine om å forlate meg. Jeg er en stor drittsekk som ikke bryr meg om noe annet enn meg selv. Jeg har vært utro så lenge, at du ikke må forvente at jeg husker navnet ditt. Jeg sender den samme dritten til alle jentene her. Send meg gjerne masse hatbrev.»

Hevnen er søt! Folk sjekker sjeldent sin egen profil, så det er vanskelig å si hvor lang tid det tok for Mike oppdaget endringen i profilteksten. Det sier historien dessverre ingenting om.

[adsense2]

 

Profilteksten har blitt delt og likt tusenvis av ganger på sosiale medier, og flere Tinder-brukere har vitset om at han sikkert har blitt drept nå og at hans nyeste profilbilde på Tinger er fra åstedet for hans eget mord.


[widget id=»text-13″]