Babyen var allerede død når hun kom til verden. Da brettet legen opp ermene og satte i gang arbeidet!

1876

Prescila Catarinim har hatt et vanskelig og komplisert svangerskap. Når hun omsider skulle føde på Lobo Minicipal Hospital i Batangas, Filippinene, var babyen allerede 2 uker forsinket.

Når babyen kom ut ble alle de verste fryktene til både Prescila og legen virkelighet: Den lille jenta puster ikke, har ikke puls og det er ingen tegn til liv.

1

Dr. Sanchez er forskrekket, men hun gir ikke opp. Hun setter i gang arbeidet umiddelbart.

Hun begynner med hjerte-lunge-redning på spedbarnet. Nyfødte babyer er utrolig små, og veldig skjøre. Dette er derfor en veldig vanskelig prosedyre som krever at man er ekstremt lett på fingrene.

15 minutter går og ingenting skjer. Dr. Sanchez begynner å miste håpet, men hun klarer ikke tanken på å gå tilbake til familien med flere dårlige nyheter.
Hun gir seg ikke, og legger babyen på ryggen, og fortsetter å prøve å få i gang hjertet og lungene.

10 minutter senere gir legen opp, men da skjer det noe utrolig! Den lille nyfødte jenta åpner plutselig øynene og tar sitt første åndedrag.

2

Lettet og fornøyd, men legen hadde ingen rasjonell forklaring på hvordan hun kom tilbake til live. Hun kaller det et mirakel.

Siden fødselen ble fanget på kamera, kan du se øyeblikket da babyen kom tilbake til live her:

Dr. Sanchez hadde egentlig tenkt å gi opp karrieren sin som lege, men det hun opplevde denne dagen fikk tankene hennes på andre spor. Hun ønsker nå å fortsette arbeidet med å redde liv.

Den lykkelige familien bestemte seg for å oppkalle datteren sin etter Mor Teresa; Maria Teresa.

[adsense2]

 

 

Hvilket mirakel, og for en lettelse! Forhåpentligvis har den tøffe starten på livet gjort Maria Teresa til en sterk liten jente som er klar til å leve livet.

Del den fantastiske oppstandelsen med vennene dine!