21. juli 2024

2-åringen er nedfrosset etter en ulykke. Men det legene oppdager gjør dem MÅLLØSE!

Noen ganger er et lite øyeblikk med uoppmerksomhet nok til å føre til stygge ting.
I 1989 ble 2 år gamle Michelle Funk etterlatt alene sammen med sin bror, i bare noen få minutter. Familien var på en tursti i Bell Canyon, Utah i USA.

Den lille jenta snublet og falt dypt i en iskald elv. Vannet var 4 ° C, men ennå ikke frosset.

Michelles lillebror ropte desperat etter hjelp da han så lillesøsteren bli dratt avgårde av strømmen i elva.

2

Da moren oppdaget hva som hadde skjedd, hadde Michelle vært i vannet i 4 minutter. Hun løp umiddelbart bort til nødtelefonen ved kanten av stien.
Det tok 62 minutter før redningsmannskapet var på stedet. De fant den Michelle 137 meter fra stedet der hun hadde falt. Hun var nedfrosset og pustet ikke.
Hun ble tatt med til sykehuset i full fart.

[adsense2]

 

 

3

På sykehuset gjorde legene en utrolig oppdagelse: Michelles kropp var livløs, men hun var ikke død. Det iskalde vannet frøs ned hjernecellene hennes, slik at de ikke døde med en gang. Med en eldgammel teknikk varmet de opp blodet til Michelle.
Det tok 3 timer å få Michelles kropp til å våkne til live igjen. Mange av legene hadde allerede gitt opp. Hun klarte likevel å komme til live igjen etter 66 minutter i den iskalde elva.
Med dette holder hun en ganske så spesiell rekord: Ingen har tidligere vært klinisk død så lenge uten å få hjerneskader.
Slik ser Michelle ut i dag. Hun overlevde den tragiske ulykke uten følgeskader, og er en strålende, sunn ung kvinne.

Det var ikke bare Michelle og familien som oppfattet hendelsen som et mirakel. Legene har fått verdifull erfaring og fått medisinsk kunnskap om at mennesker kan overleve ekstrem nedkjøling.


[widget id=»text-13″]