21. juli 2024

25-åringen med fødselsmerke i ansiktet står i kø. Det ekspeditøren sier til henne var det SISTE hun forventet!

Crystal Hodges ble født for 25 år siden i California, med et stort fødselsmerke i ansiktet. Dette er forårsaket av utvidede blodårer under huden, som fører til den selvtitulerte rødlige fargen.

Den unge kvinnen er fra ung alder vant til at folk stirrer.

«De fleste reagerer ikke på noen hyggelig måte» sier amerikaneren.

«De sier jeg er smittsom. Jeg har allerede blitt frastjålet et bilde fra Facebook-profilen min, som nå er delt videre på nettet og har fått over 30 millioner klikk.

Men 25-åringen har nå nok selvtillit for å stå opp for seg selv. Hun skriver en blogg og holder foredrag for å støtte andre som sliter med lignende problemer, og hun får positive reaksjoner.

[adsense2]

 
En dag står hun i kø på postkontoret, og det er da hun opplever noe fantastisk som hun deler med alle i et Facebook-innlegg:

Ekspeditøren så på meg og sa: «Kan jeg stille deg et spørsmål?»

Jeg visste umiddelbart hva det var. I 99,99% av tilfellene fremmede snakker til meg, er det spørsmål om fødselsmerket mitt.

Likevel smilte jeg og sa: «Selvfølgelig.»

«Min datter har samme fødselsmerke som deg. Niesen min også. Jeg vet mange folk reagerer dumt, men du bør ignorere de. Du er vakker.»

Kjære fremmede mann…Takk for disse herlige ordene. Du gjør verden til et bedre sted.

Det er så fint å høre at folk kan se på Crystal uten fordommer.

«Målet mitt er å endre måten verden ser på folk som er annerledes enn normalen når det gjelder det fysiske ytre. Enten jeg skriver, holder foredrag eller møter nye folk, ønsker jeg med min annerledeshet å jobbe for mindre fordommer og mer godkjennelse.»

For en sterk, ung kvinne!


[widget id=»text-13″]