19. juli 2024

Advokaten NEKTER å gi servitøren driks. Så peker han på tennene hans!

Vi sier ofte at det er de små gestene som betyr mest. Som å ta seg tid til å hjelpe og å bry seg om andre i den travle hverdagen, selv om man kanskje ikke kjenner hverandre.

Et slikt vakkert øyeblikk av velvilje fant nylig sted på en restaurant i Wichita, Kansas i USA. Et vakkert øyeblikk som forandret livet til en servitør, og som kanskje kan inspirere oss alle.

Dette er Brian. Han jobber på Doo-Dah Diner. Blant restaurantgjestene er han kjent for å være utstrålende og optimistisk, og han elsker jobben sin.
Han tilbyr alltid et smil, selv om hans tannproblemer har forårsaket ham mange tøffe opplevelser i barndommen.

Brian har hatt store problemer med tennene sine siden han var liten og måtte gjennomgå en rekke operasjoner. Men til tross for at tennene ikke ser ut som han vil, vet han at det egentlige smilet kommer fra hjertet.

1

Når advokaten Fred Boettcher en dag besøker restauranten med sin datter, var det Brian som var deres servitør. Fred ble truffet av servitørens utstrålende personlighet. Han bemerket seg også Brians tenner. Han hadde selv problemer med tennene sine som barn, og var veldig klar over hva det gjorde med selvtilliten. For Fred var det utrolig å se at Brian likevel klarte å gi en så positiv utstråling til alle rundt seg.

Advokaten visste umiddelbart at han ikke ville gi servitøren driks. Det var ikke nok. Han ønsket å gjøre noe mye større for han.

2

Når Fred og datteren var ferdig med måltidet sitt, gikk Fred bort til Brian. Han forklarte at han ikke ønsket å gi driks uten å gi han nye tenner. En operasjon som koster advokaten 25 000 amerikanske dollar (ca. 220 000 kr). Brian ble rørt til tårer.

[adsense2]

 

3

Den dag i dag er Brian fortsatt den store favoritten på Doo-Dah Diner. Han leverer alltid den beste servicen – og han har alltid et stort, smittende smil. Forskjellen er at han ikke lengre har tannpine, og han trenger ikke å gå til tannlegen med jevne mellomrom for å behandle infeksjoner.

Alt takket være en advokat med et hjerte av gull. Sjekk ut Brians nye tenner i klippet under.
[widget id=»text-13″]