19. juli 2024

Han kjente at noe traff han i ryggen. 10 dager senere våkner han og han klarer ikke å holde tårene tilbake.

Sergey Kutovoy fra Arkhangelsk i Russland husker 13. april 2013 som om det var i går. Han var da 17 år gammel og på vei hjem. Han var i dype tanker og drømte om en bedre fremtid. Sergey var alltid misfornøyd med hvordan han så ut og at han veide 140 kg. Han drømte om å realisere planene om å bli hockeyspiller, få drømmekroppen og å bli attraktiv for jentene. Dessverre hadde skjebnen en annen plan for han.

1

Han krysset en vei, og så ikke faren som kom. Plutselig kjente han noe som traff han i ryggen. En bil kjørte på han og kastet han 15 meter nedover veien. Sergey krasjlandet i stolpen på en gatelykt.

«Jeg så opp og så benet mitt. Det var knust og rett og slett ødelagt av resten av kroppen min. På det øyeblikket kjente jeg ingen smerte eller redsel» sier Sergey.

2

Etter denne forferdelige ulykken lå Sergey i koma i en uke. Legene klarte ikke å redde beinet hans. I omlag 9 måneder bodde Sergey praktisk talt på sykehuset.

Jeg åt og åt. Jeg brydde meg ikke om utseende i det hele tatt, jeg ville bare overleve. Jeg lå i senga hele tiden og rørte meg ikke»

3

Når Sergey omsider kom hjem, trodde alle at han var deprimert etter den grusomme ulykken, men den unge mannen overrasket alle. Han måtte miste et bein og hele livet foran seg for å klare å forhindre han i å realisere drømmene sine.

I likhet med mange andre byer i Russland er Arkhangelsk ikke særlig praktisk for funksjonshemmede. Sergey skjønte med en gang at han ville trenge sterke muskler for å kunne bevege seg selvstendig rundt i hjembyen. Det var umulig for han å komme seg til treningsstudioet i rullestol, så han spurte foreldrene om de kunne kjøpe noe treningsutstyr til han. Det gjorde de, og Sergey begynte å trene hjemme.

Сегодня была ночь, которая окончательно расставила все по своим места. Заставила задуматься. Лично для себя я вынес одну суть. Весь этот спорт, диеты, правильный образ жизни – это фейк, если ты не понимаешь для чего ты это делаешь. Я занимался фейком до сегодняшнего дня😏Я развиваюсь для одного.. для своего будущего – это ребенок, любимая жена и вклад в мировое общество в виде правильного и человечного поколения ☺️♥️ Но у каждого свое мнение на этот счёт, можете закидать меня камнями, но я безумно рад что именно эта истина открылась мне)))

En video publisert av Сега Кутовой, 20 лет. 🦁 (@sega_kutove)

Mannen som kjørte på Sergey ble funnet skyldig. Han måtte bevise at bremsene hans hadde sviktet, men han ble likevel dømt til 1,5 års fengsel og han måtte betale 22.000 euro (200.000 kr) i erstatning. Mindre enn en måned etter døde han av kreft.
«Vi fikk aldri pengene» sier Sergey. «Jeg vil ikke be familien hans om å betale heller, de er ikke ansvarlig for dette.»

Dette er en veldig nobel holding fra den unge mannen, da penger faktisk er et stort problem for han. Sergeys familie er langt fra rike, og det går mye penger til Sergeys behandling. Sergey sparer til egen benprotese.

Когда-нибудь я встану на обе ноги и ты будешь идти рядом, крепко сжимая мою ладонь

Et bilde publisert av Сега Кутовой, 20 лет. 🦁 (@sega_kutove)

To år etter ulykken kan ikke familien tro hvor mye sønnen deres har forandret seg. Den unge mannen klarte ikke bare å få drømmekroppen han ønsket seg, men han snudde helt om på hele livet sitt.

Тернии, тернии, тернии, но когда же уже звезды… 🙏🏻

Et bilde publisert av Сега Кутовой, 20 лет. 🦁 (@sega_kutove)

Sergey er nå instagram-stjerne. Han har allerede 100.000 følgere.

[adsense2]

 

Han tjente til og med sine første kroner som modell, ved å promotere et sportsmerke. Hans største drøm nå er å delta i de paralympiske leker.
«Jeg mistet benet, men ikke meg selv» sier den unge mannen.

Я читал множество литературных книг на тему смысла жизни, нашего существования, одно время думал, что все тленно, и смысла в бытие нет, сложно осознать это, но я нашёл смысл именно для себя! Если жизнь дана, то нужно прожить её максимально в своё удовольствие, и никто этому не помеха, все ограничения в нашей голове, все законы, правила, норма придумали те же люди, но не все люди одинаковы и ни всем они подходят. Не делай то, что требуют – делай, что душа просит! Раньше во мне была такая черта – я осуждал людей, которые жили не так как я, они были хуже, теперь же понимаю каждому своё и каждый сам вправе решать, что нужно ему. Все так же другие, но теперь они не хуже ❤️🙈 Люби, гуляй, живи 😽

Et bilde publisert av Сега Кутовой, 20 лет. 🦁 (@sega_kutove)

Nå har Sergey mange venner, han elsker sport, og han kan gå seg en tur, eller til og med danse. Det er tydelig at han nyter hvert eneste øyeblikk av livet sitt. Og ja, han spiller hockey, selv om det kanskje ser litt annerledes ut enn det i utgangspunktet gjorde i barndomsdrømmen hans.

4

En grusom ulykke forandret livet til den unge mannen, men det hjalp han også å verdsette livet sitt mer.

DEL hvis du også beundrer pågangsmotet til den unge mannen!


[widget id=»text-13″]