17-åringen ser en liten jente på butikken. Da innser han plutselig at det står en pedofil ved siden av henne!

33382

17 år gamle Cameron Cook fra Boston i USA var under helgen med sin mor Heather på butikken for å handle. Heather var opptatt med å handle når Cameron ser en liten, ensom jente lenger nede i gangen. Han så også en eldre mann som sto litt for nære den lille jenta.

Heather var fokusert på handlingen og forsøkte å dra med seg sønnen Cameron, men han insisterte på å stoppe og finne ut av den rare situasjonen. Han forstod at noe ikke var rett.

«Jeg kunne se hvordan mannen tok på seg selv. Mamma fortsatte å si «kom igjen, nå går vi», men jeg svarte «nei, dette er ikke rett», forteller Cameron.

i1

Heather forteller at de gikk forbi mannen og at hun kjente hvordan han luktet sprit. Cameron samlet mot til seg og gikk bort til mannen for å spørre høyt.

«Unnskyld meg, kjenner du henne?» 

Det første han svarte var «Jeg er ikke pervers, jeg er ikke pervers». Cameron så spørrende på mannen og svarte: «Det var ikke det jeg spurte om.» 

[adsense2]

 

Cameron fortsatte å spørre ut mannen om ting, og forslo så at han skulle forlate butikken. Mannen gikk ut med en gang. Trolig reddet Cameron den lille jenta fra noe forferdelig. «Han var stor, men Cameron var ikke redd«, forteller mor Heather og fortsetter: «Han var trygg på at han hadde rett i at mannen hadde gjort noe veldig krenkende». 

Den ydmyke tenåringen synes ikke han fortjener noe heltestatus, han vil bare inspirere andre til å reagere når de ser noe som ikke føles rett. Han er glad for at han kunne hjelpe den lille jenta, da vi ellers ikke vet hva som kunne ha skjedd.

i2

Vi synes dette er et utrolig bra eksempel på hva litt oppmerksomhet og mot kan bidra til. DEL om dere er enige!