En kvinne går inn i en butikk. Men måten hun blir behandlet på av butikksjefen? Jeg er SJOKKERT!

128784

Denne unge butikkmedarbeideren opplevde noe så rørende at han bare måtte dele historien på internett.

På nettstedet Reddit deler han historien som berører alle dypt.

«La meg fortelle deg en historie om sjefen min. Han er ca. 1.90 meter høy og har relativt bred kroppsbygning, noe som er grunnen til at folk flest finner han litt skremmende. Episoden dere nå skal få høre om beviser at han tvert imot er en veldig hyggelig fyr.

Da dette skjedde, hadde jeg bare jobbet her i 7 måneder. En dag kom det en kvinne med to barn inn i butikken. Barna var ca. 2 og 5 år gamle. Moren så sliten ut. Håret var uflidd og hun så ut som hun hadde en del søvn å ta igjen. Hun kom bort til meg og spurte om å få snakke med eieren. Jeg tilkalte sjefen min, som kom og tok seg en prat med kvinnen. Det var en ganske rolig dag på jobb, og fra der jeg sto kunne jeg høre samtalen deres.
Kvinnen fortalt sjefen min at hun nettopp hadde flyttet hit fra nabobyen for å komme seg vekk fra sin voldelige ektemann. Med hjelp fra sine venner fikk hun seg leilighet, men hun hadde ikke mat til seg selv eller barna. Hun ba derfor sjefen min om hjelp.

[adsense2]

 

Sjefen min nølte ikke. Han ba henne om at ta en vogn, fylle den med mat, og deretter gå til kassa håndterte. En halvtime senere kommer hun til kassa og sjefen min sier at jeg skal slå inn alle varene som normalt. Deretter tar han frem sin egen lommebok og betaler for varene.

Sjefen tar meg med inn på kontoret sitt et lite øyeblikk, og spør om jeg kan hjelpe kvinnen med å bære varene til bilen hennes. Han vil også at jeg skal gi henne et notat han hadde skrevet.
Jeg gjør som fortalt og bærer varene til bilen. Jeg overleverer notatet, og hun begynner å lese. Hun gråter. Jeg spør om alt er i orden. Hun rekker over notatet til meg, uten å si et ord.

I notatet beklaget han for at kvinnen var i en så vanskelig situasjon. Videre sto det at hvis hun trengte en jobb for å klare seg, så kunne hun møte opp om noen dager og begynne å jobbe i butikken. Han skrev også at det var bare å ta kontakt hvis hun skulle trenge noe hjelp med barna.
Kvinnen møtte opp noen dager senere og hun jobber fortsatt i butikken. Hun er en av de flotteste kvinnene jeg kjenner og denne historien er et eksempel på hvorfor jeg elsker arbeidsplassen min.

DEL denne rørende historien på Facebook: