Babyen faller hodestups ned fra stellebordet. Da reagerer storebror UMIDDELBART!

901

Tila Levi la fra seg den 11 måneder gamle sønnen sin, Eitan, på stellebordet i et øyeblikk da barnet rullet rundt og falt ned. Barnets 9 år gamle storebror, Joseph Levi, kastet seg fram og lyktes på mirakuløst vis i å ta imot Eitan.

«Jeg ville aldri klart å fange ham. Jeg løper ikke så fort, så det hele føltes som om noen dyttet meg bort dit da det skjedde. Jeg bare sprang og reddet ham,» sier Joseph. «Jeg kunne aldri gjort det igjen, fordi jeg klarer ikke å bære broren min.»

Hendelsen skjedde den 29. september, og Tila ville først ikke fele noe, siden hun skammet seg. Men så la hun ut videoen nedenfor på Facebook, og håper at det kan redde barns liv.

[adsense2]

 

Se selv i videoen nedenfor, og gjerne del denne med vennene dine på Facebook for å advare andre!