Han tømmer munnskyllevann over tærne. Til og med ekspertene er sjokkerte over resultatet!

84736

Du kjenner kanskje bare Listerine som munnskyllevann, men visste du at slike produkter også har mange andre nyttige funksjoner? I denne artikkelen skal vi forklare noen av de, som definitivt kommer til å overraske deg. Da Listerine ble oppfunnet i 1879, var det ment som et desinfiserende middel (i tillegg til en rekke andre ting). Det var ikke før 1970 produktet ble tatt i bruk som munnskyllevann.

1

Redusere kroppslukt
Har du noen gang gått tom for deodorant og ikke hatt en ny en lett tilgjengelig? Bare dypp en bomullsdott i litt Listerine og smør på under armene. Og vipps, så trenger du ikke å bekymre deg for vond kroppslukt lengre.

2

Som luftrenser
Det høres kanskje bortkastet ut å tømme Listerine i do, men det vasker toalettet ganske godt samtidig som det gir ut en frisk lukt i hele rommet. Til og med bakterier og sopp kan overvinnes på denne måten.

I kampen mot myggstikk
Hvis du noen gang får et myggstikk, eller andre små bitt, kan Listerine dempe kløen. Da slipper du å klø deg ihjel og stikket og området rundt blir desinfisert.

3

Motvirke flass
Overraskende nok er munnskyllevann en anbefalt metode for å bli kvitt flass. Bare smør inn hodebunnen med litt, og vask grundig.

Forebygge kviser
Du kan også bruke munnskyllevann for å bli kvitt kviser og hudormer. Dypp en q-tips i litt munnskyllevann og smør forsiktig på huden. På denne måten kan du overta kontrollen over situasjonen igjen.

Eliminere neglsopp
Munnskyllevann er et fantastisk middel for å bekjempe neglsopp. Fyll ei skål med Listerine. Hvis du tar et fotbad på 30 minutter i munnskyllevannet, vil det ta livet av soppen.

fremhevet

Til tannbørsten
Hvis tannbørsten din konstant befinner seg i et fuktig miljø, som badet gjerne er, er det veldig lett for bakterier å samle seg på børsten. Fyll et glass med Listerine og la tannbørsten ligge oppi over natten. Bakteriene har ingen sjanse til å overleve.

 

[adsense2]

 

Vask skjermen
Sjefen din tror sikkert du er gal hvis du sprayer dataskjermen din med Listerine, men munnskyllevann fjerner oljete flekker fra skjermen. Tørk over skjermen med litt Listerine, så blir den helt ren på et blunk.

Mot vond søppellukt
Til og med når du kaster det i søpla er munnskyllevann til nytte. Tøm noen få dråper på en papirbit og legg den i bunnen av søppelbøtta. På denne måten vil den vonde søppellukta reduseres, da den må kjempe mot den kraftige Listerinelukta.

4

Disse forskjellige bruksområdene virker kanskje litt spesielle til å begynne med, men de kan faktisk gjøre livet litt enklere.

Prøv det selv da vel! Du blir nok positivt overrasket!