Gutten mangler date til skoleballet. Da dukker den fremmede opp og rører mammaen til tårer!

737

Å gjøre andre mennesker glade er noe av det fineste og mest tilfredsstillende man kan gjøre.
Når denne jenta overrasker 17 år gamle Daniel som har Downs syndrom, med et spesielt spørsmål, klarte verken han eller moren å holde tårene tilbake.

17-årige Daniel har Downs syndrom og manglet en date til skoleballet. Han følte seg utenfor og trodde han måtte dra alene.

Men til Daniels store glede fantes det snille og gode mennesker i hans umiddelbare nærhet. En av dem var den jevnaldrende jenta Kylie, som skulle spørre Daniel om noe helt spesielt.

downs1

Hun spurte Daniel om han ville dra på skoleballet sammen med henne, noe han gledelig takket ja til øyeblikkelig.

Til tross for denne positive vendingen som gjorde både Daniel og moren overlykkelig, var det flere overraskelser i vente. Den lokale TV-stasjonen hadde fått opp ørene for hva som hadde skjedd, og bestemte seg for å gjøre dagen deres enda litt bedre.

Daniel og daten fikk reise til ballet i en luksuriøs limousin og ble tatt i mot på rød løper. Også da ble 17-åringen så rørt at han ikke klarte å holde tårene tilbake.

– Jeg er bare så enormt lykkelig. Jeg vet at mamma er stolt av meg, sier han.

downs2

I løpet av kvelden skulle Daniel og Kylie få enda flere overraskelser, til mamma Tonyas store begeistring. Kylie fikk en ny bil, og Daniel, som alltid har drømt om å gå på college, fikk et stipend på drøye 120 000 kroner.

[adsense2]

 

– Folk setter mange grenser for Daniel, men han kan gjøre hva som helst. Denne sjansen vi har fått nå er helt utrolig, sier den gråtkvalte mammaen hans.

downs3

Tenk hva en liten gest kan gjøre for en hel familie. Daniel virker som en helt fantastisk gutt som nå for muligheten til å virkeliggjøre drømmene sine.

Del gjerne denne artikkelen med dine venner for å hylle Daniel og Kylie for deres fantastiske vennskap og drømmer.