23. juli 2024

Den eldre kvinnen tror ikke på ryktene om mannen sin. Men så finner hun ut noe UTROLIG!

Serberen Marija Zlatic har ikke hørt fra mannen sin på nesten seksti år. Hun bor i en liten hytte i skogen, og lever en beskjeden tilværelse. Men en dag får hun en utrolig melding. Det hele begynte i 1956.

På denne tiden hadde det unge paret, Marija og Momcilo Zlatic reist til Australia. Det var et utrolig eventyr for dem begge. Han jobbet der som snekker, mens hun tok vare på huset. Livet var bra, og paret fikk til og med australsk statsborgerskap.

 

marija1

Men 18 måneder senere mottok Marija nyheter om at moren hennes hadde blitt veldig syk. Hun kjøpte umiddelbart en billett og dro hjem til Serbia for å ta vare på moren sin. Nå visste hun ikke om hun noen gang ville se Momcilo igjen.

marija2

Marija passer på den syke moren sin, og holder henne med selskap til hun dør. Men enda en skjebne venter Marija: Av en ukjent grunn, kan hun ikke reise tilbake til Australia og mannen sin igjen. I løpet av den separerte perioden, skriver det unge paret til hverandre. Momcilo og Marija opprettholder et brevforhold i noen år, men på et tidspunkt kom brevene sjeldnere og sjeldnere til det plutselig ble slutt. Avstanden ødela det kjærlige forholdet deres.

marija3

Årene går og blir flere tiår. Marija lever en beskjeden tilværelse i skogshytta si. Naboene hjelper henne med essensielle ting og setter pris på den hjertevarme, eldre kvinnen. Det er et fattig liv, men den nå 86 år gamle Marija er fornøyd.

marija4

Men av en eller annen grunn hører hun mange rykter om mannen sin. Tydeligvis har han blitt en rik bonde i Australia, og har giftet seg på nytt. Hun bestemmer seg for å undersøke saken med hjelp av en venn. Og hun kunne ikke blitt mer forbauset når hun finner ut at ryktene er sanne! Momcilo har faktisk tjent mye og giftet seg på nytt.

marija5

Dessverre fikk hun også vite at han døde i 2011. Den neste overraskelsen fulgte umiddelbart, for Marija fant ut at hun er den eneste arvingen: Nesten €600 000 tilhører henne! Dermed ble hun en millionær i sitt hjemland, siden det tilsvarer over 7 millioner serbiske dinarer. Det tok 4 år å overta formuen offisielt, og Marija overrasket alle med planene sine. Hun ga bort alle pengene til de som hadde hjulpet henne gjennom alle årene. For en flott gest.

[adsense2]

 

Ordene hennes er rørende: «Jeg trenger ikke alle pengene. Alt jeg trenger er vann, brød og litt ved til vinteren. Dit jeg skal snart, trenger jeg ikke penger.»

marija6

En virkelig flott kvinne som vet hva som virkelig betyr noe i livet, og som kan være en stor inspirasjon til mange mennesker. Dette er et bevis på at penger ikke er alt.

Gjerne del denne med vennene dine på Facebook!


[widget id=»text-13″]