19. juli 2024

Bilisten parkerer rett foran brannhydranten. Men når brannvesenet kommer? Jeg ler så tårene triller!

Bilisten fra Merced i California så på hydrant-skiltet som pynt da han parkerte rett foran hydranten. Da brannvesenet kom for å redde en brennende bygning i nærheten, hadde de ikke tid til å vente. Siden bilen sto parkert rett foran vanntilgangen deres, knuste de rast vinduene på bilen slik at vannslangen deres kunne gå gjennom bilen.

 

hydrant1

Siden vannslangen ikke kan bøyes for at de skal få mest mulig vanntilførsel, var nå den mest direkte ruten over sjåførsetet i bilen. Heldigvis fikk brannvesenet slukket brannen kjapt, takket være at de var så effektive til tross for bilen som sto i veien.

[adsense2]

 

hydrant2

Dette var en bra lekse for sjåføren!

Gjerne del denne med vennene dine på Facebook om du er enig!


[widget id=»text-13″]