Hennes storslagne tolkning av Leonard Cohens klassiker gjør Simon fullstendig MÅLLØS!

45600

Det er ikke lenge siden en magisk stemme forlot jorden da Leonard Cohen sovnet inn. Den legendariske sangeren, låtskriveren og poeten ble 82 år gammel. Under sine 82 år på jorden rakk Cohen å skrive mange klassikere som kommer til å leve for alltid. Under sin mye framgangsrike karrière solgte han over 60 millioner album og ble i 2008 valgt inn i Rock and Roll Hall of Fame. Ser man på hans katalog av låter finner man blant annet låter som «I’m Your Man», «Chelsea Hotel» og Suzanne.

[adsense2]

 

Men den låten som mange tenker på direkte når man hører Cohens navn er «Hallelujah». Låten fikk en ny vår når musikkprogram som «Idol» og «X-Factor» slo igjennom stort på 2000-tallet. I 2008 var det Alexandra Burkens sin tur til å synge «Hallelujah», da hun sist av alle gikk opp på scenen i finalen av «X-Factor». Om hun klarte det med glans? Åja. Hun trollbinder både publikum og juryen. Og når koret kommer inn – FRYSNINGER! Etter hun har sunget ferdig står til og med Simon Cowell opp og gir henne stående applaus. Når dere ser klippet under forstår dere hvorfor!

Se selv i videoen under og DEL denne fantastiske framførelsen med vennene dine på Facebook!