Tenåringen er død i 20 minutter. Plutselig kommer han tilbake og sier det utenkelige!

2161

I blant skjer mirakel som får meg til å tro på en overnaturlig kraft. Hva man kaller denne naturlige kraften, er en annen sak. Men noen bruker å si at man har englevakt.

En slik kraft tror jeg også ga liv tilbake til 17 år gamle Zack – som plutselig våknet opp etter å ha vært erklært død i 20 minutter.

17 år gamle Zack spiller Amerikansk fotball på skolelaget sitt. Han er en aktiv og livlig tenåring, uten noen bekymringer for helsen sin.

zack1

Av lagkameratene beskrives han som en gutt med glimt i øyet, som er veldig godt likt. Derfor ble sjokket stort da Zack en dag bare falt i bakken på trening – og måtte bli kjørt til akutten. Det forteller CBS.

zack2

Vel fremme på sykehuset, hvor mor og far umiddelbart var på plass, ble det konstatert at 17-åringen ble rammet av akutt hjertestans.

«Da de åpnet døren til ambulansen, var han blå i ansiktet, og de satt over ham for å massere hjertet hans,» sier Zacks mor, Teresa.

Inne på sykehuset, var Zack fortsatt livløs. Medisinsk sett, var han død i 20 minutter. Men så skjedde noe som ikke en gang legene kunne forklare. Det var et mirakel – Zacks hjerte begynte plutselig å slå igjen.

 

zack3

Etter å ha blitt tatt vare på på sykehuset og koblet opp til en maskin som avlastet det svake hjertet hans, våknet Zack et par dager senere. Han var overraskende oppebegående. Legene var fascinerte.

For Zack hadde alt vært svart. Ja, alt, utenom en ting.

«Jeg møtte en mann med langt hår og skjegg. Jeg forsto med en gang at det var Jesus. Han la hånden sin på skulderen min og sa at alt kom til å bli bra,» forteller tenåringen til CBS.

 

zack4

Zack sjokkerte familien sin, men for far Billy og mor Teresa, var det en selvfølge å tro på det han sa og hva han hadde opplevd. Det var jo et mirakel at sønnen deres overlevde – og er frisk i dag.

«Sønnen vår overlevde etter å ha vært erklært død i 20 minutter. Det er ikke noe annet enn et mirakel,» sier far Billy.

[adsense2]

 

Jeg kan ikke en gang se for meg hvordan det føltes for moren og faren mens deres elskede sønn var livløs. Han hadde virkelig englevakt.

Se mer i videoen nedenfor, og gjerne del denne med vennene dine på Facebook!