Far og datter danser helt vanlig. Det er helt til han ser inn i kameraet og overrasker ALLE!

827

Internett har gitt oss mengder av fantastiske overraskelser som dokumenteres i bryllup. Det har vært alt i fra prester som har sunget «Hallelujah» til bryllupspar som har framført gale danser framme ved alteret.

Se bare denne fantastiske videoen av pappa Nate og hans datter Mikayla under.

Familien Ellison er nemlig en veldig musikalsk familie. Så når Mikayla giftet seg ville pappa Nate by bryllupsgjestene på en overraskelse de sent kom til å glemme.

Alle gjester sto klare til å vitne den tradisjonelle, stille og fine bryllupsdansen mellom far og datter. Men det var bare tradisjonelt i ett par sekunder. For når pappa Nate ser rett inn i kameraet og drar fram sin solbriller til seg selv og til sin datter, er det full fart som gjelder.

[adsense2]

 

Se den utrolige videoen under og DEL dette med vennene dine på Facebook!