Denne mannens hjem har et hemmelig rom under bakken. Når du ser hva det er, vil du GARANTERT bli misunnelig!

738

Dette moderne og unike rommet under bakken vil få deg til å glemme alle de kjedelig, vanlige og noen ganger skumle kjellerleilighetene man ofte ser. Vi snakker om et rom i huset eid av Steve Fisher i Singapore, som virkelig er en drøm!

Fisher sin bungalow har tre soverom og tre bad. Den har også basseng med saltvann, åpen planløsning og avslappende uteområde.

Den beste delen av huset er et rom som gir et innblikk i bassenget, som om bassenget hadde vært et gigantisk akvarium. Alle veggene er dekket i store vinduer som dekker fra gulvet til taket.

Hvis du er redd for at veggene kanskje gir etter og bryter sammen, trenger du ikke være det. For disse vinduene er laget av akryl plast, og ikke glass, og er flere cm tykke slik at de takler store vannmengder. Prisen på dette rommer er mer enn 1 million dollar, og det er uten å regne med prisen for de andre rommene i hele huset. Wow!

[adsense2]


Se selv i videoen under og DEL dette utrolige huset med vennene dine på Facebook!