13. juli 2024

Cowboyen hører kvinnen skrike når hun blir ranet. Da reagerer han LYNRASKT med lassoen sin!

Mennesker som reagerer med en gang når de ser noe som ikke er riktig synes jeg alltid fortjener å få oppmerksomhet.

Cowboyen Robert Borba er en hverdagshelt som fortjener å hylles. Han hørte hvordan en kvinne skrek at hun ble ranet og reagerte direkte – med sin lasso. Og han passet på at tyven ble fanget.

Hendelsen utspilte seg på en parkeringsplass i Oregon, USA. Cowboyen Robert Borba hadde vært på butikken og handler når han hørte hvordan en kvinne skrek at hun ble ranet. Robert reagerte umiddelbart og så hvordan tyven hadde stjålet kvinnens sykkel og var i full fart med å sykle derifra.

cowboy1

«‘Stopp han! Stopp han! Han stjal sykkelen min! Han stjal sykkelen min!’ Også så jeg hvordan han kom syklende forbi meg på en sykkel. Jeg grep tak i lassoen og kastet noen ganger før jeg fikk fanget han», forteller Robert til CBS News.

cowboy2

Når tyven var fanget og sykkelen gitt tilbake til kvinnens eier ringte Robert politiet. Det han fortalte var ikke noe politiet vanligvis hørte.

«Vi har en mann her som nettopp forsøkte å stjele en sykkel. Men jeg har han bundet og festet i et tre her», sa Robert.
«Hva?!», politiet var sjokkert i andre enden.
«Jeg har han bundet ved min hest og han er festet ved et tre.»

Det var bare for politiet å reise dit og hente tyven.

[adsense2]

 

cowboy3

Når politiet kom tilbake til plassen takket de den 28 år gamle cowboyen Robert for hans innsats. Og Robert selv synes det var en selvfølge å reagere. Det synes han at alle mennesker burde gjøre. Uansett om man bruker en lasso eller ikke…

Hør Robert fortelle om hendelsen i klippet under og DEL denne utrolige historien med vennene dine på Facebook!
[widget id=»text-13″]