Den gravide kvinnen nektet å få cellegift som ville drepe babyen hennes. 11 måneder senere renner tårene når DETTE brevet leses!

Elena Furlan fra Tricesimo i Italia var 36 år gammel da hun ble gravid. Men gleden og forventningene ble brutt da hun fikk den grusomme diagnosen: Elena hadde en ondartet svulst på livmoren. Legen anbefalte at hun startet med kjemoterapi, men det kom ikke barnet i magen til å overleve. Etter at kvinnen fikk se bildet av babyen sin på ultralyd, så visste hun at hun ikke ville klare å gjennomføre det, «Hvordan kan jeg drepe denne lille hjelpeløse babyen?» Barnet mitt må få leve. » Selv om det betyr at jeg må dø.

I de neste månedene kunne Elena føle at babyen vokste i magen hver dag, mens kreften fortsatte å spre seg i kroppen hennes. Datteren hennes, Maria Vittoria ble født i November i fjor. Elena fikk oppleve gleden av å være mor i 11 måneder, men sykdommen tok til slutt over: kvinnen døde omringet av sine kjære på sykehuset. Hun skrev et brev til datteren sin som ble lest i begravelsen:

«Min engel, jeg føler meg levende for første gang siden jeg ble født, noen ganger tenker jeg på hvor trist det hadde vært om du aldri ble født, fordi før forsto jeg egentlig ikke hva det ville si å leve. Jeg elsker deg min datter, Jeg elsker deg, Jeg elsker deg, Jeg elsker deg, Jeg elsker deg, Jeg elsker deg, Jeg elsker deg, Jeg elsker smilet ditt, Jeg elsker å synge med deg, kysse deg, alle de må stegene du tar, Jeg elsker deg for alltid. »

[adsense2]

 

Elena ga barnet sitt det største hun hadde: sitt eget liv. Elena vil fortsette å leve i Maria med all sin moderlige kjærlighet for alltid.