8 steder å røre en kvinne dersom du vil at hun skal bli gal etter deg! ALLE menn burde vite dette!

96

Det finnes noen områder på kroppen til kvinnen du elsker som kan gjøre de gale. Man bør vite om disse områdene ettersom at kvinner og menn trenger å føle seg tilfreds over hele kroppen. Rør ved disse områdene som forspill eller for å få din partner til å koble av etter en hard dag på jobben.

1. Nakken anses som et veldig attraktivt området i Japan, ettersom det var et av de få plassene på en kvinnes kropp som var «nakent». Legg merke til reaksjonen til kvinnen når du kysser henne lett på nakken.

2. Du bør vise hvor mye du liker kragebeina hennes ved å røre og kysse de. Knepp opp hennes trøye tilstrekkelige for å få tilgang til kragebeinet. Du kan også gi oppmerksomhet til dette området under sex.3. Plasser hånden på hennes skulder, men vær ikke for påtrengende. Du kan også vise at du beskytter henne ved å plassere hånden mot korsryggen hennes. Når dere er ensomme, kyss eller slikk hennes rygg og kyss korsryggen for å gjøre henne gal etter deg.

4. En feil mange gjør er å ikke gi mer oppmerksomhet til området bak en kvinnes kne. Det burde du gjøre, ettersom det området er veldig følsomt og kommer til å få henne til å smelte.

5. Gjør din kvinne gal etter deg gjennom å røre, kysse eller lett bite i hennes øreflipper. Du kan også prøve å kysse rundt utsiden av resten av øret hennes.

 

 

6. Gjennom å stryke fingrene langs hennes håndflate, uansett om dere er ensomme eller i offentligheten, viser du din kjærlighet og omsorg for din partner.

7. Det finnes ikke noe mer tiltalende enn en massasje på føttene, spesielt etter en lang og slitsom dag. Ta på massasjeolje eller lotion og masser hennes ankler, tær og sider av føttene.

8. Kvinner besøker en frisør ikke bare fordi de vil gjøre håret sitt vakkert, men også på grunn av hodebunnmassasje i form av hender som langsomt drar igjennom håret. Så det innebærer at du også kan prøve dette. Ved hjelp av fingrene, masser tinningene og bak mot nakken hennes.

Prøv disse triksene og DEL dette med vennene dine på Facebook!


Kommentarer

kommentarer