Ifølge patentet for toalettpapir, så ER det en riktig måte å henge det på!

6333

Denne debatten har rast i mange år, separert husholdninger, ødelagt romkameraters vennskap, og gjort baderom om til en krigsarena. Det er riktig, vi snakker ikke om katter eller hunder, kaker eller pai, fjell eller strand; vi snakker om husholdningsdebatten som har vært i ilden de siste årene: hvilken vei skal dopapiret henge?

Hvis du er som de fleste mennesker, har du vel allerede ropt ut et svar, siden vi alle er veldig lidenskapelige rundt våre meninger om denne saken. For de av dere som lar toalettpapiret henge over rullen, argumenterer for at det er enklere å finne enden, det er mer hygenisk, og for ikke å snakke om at det ser finest ut. For de av dere som foretrekker at toalettpapiret henger over rullen svarer at deres måte er ryddigere og vanskeligere for husdyr å ødelegge.

Mens noen føler seg mindre lidenskapelig rundt hele denne debatten, og mener det kun handler om hva man selv foretrekker. Men vi er her for å fortelle deg at det faktisk finnes et korrekt svar. Forbered dere, fordi over 50 prosent av dere kommer til å bli skuffet.

Så, hva er svaret? Se på det originale toalettpapirpatentet:

toalettpapir1

[adsense2]

Bam! Der har du bildet – rett fra Seth Wheeler, oppfinneren av toalettpapirrullen – som viser at toalettpapiret henger over rullen. Trenger du flere bevis? Her er et annet bilde fra Wheeler:

toalettpapir2

Det kan vel ikke finnes et mer korrekt svar enn dette, kan det vel? Selvfølgelig, vi alle har fortsatt friheten til å henge toalettpapiret hvordan vi vil – det finnes jo ikke noe toalettpapirpoliti. Hvis du noen gang finner deg selv debattere om hvordan toalettpapiret skal henge, vis dem dette.

Gjerne del denne med vennene dine!