Hun forteller kjæresten at hun ikke kan gå igjen. Da gjør han noe hun IKKE hadde forventet!

168

Den 5. august 2015, ble 27 år gamle Haddie Brobély fra Bradford i England påkjørt, på grunn av en sjåfør som skrev SMS mens han kjørte. Han kjørte i full fart opp på fortauet, slik at den unge kvinnen havnet under bilen hans.

Sykebilen kom heldigvis raskt til stedet, og Haddie ble umiddelbart bragt til sykehuset i Leeds. Legene kjempet for livet til 27-åringen hele natten. Hun var hardt skadet, blant annet i et kne, flere ødelagte leddbånd og en brukket ankel.Haddies hobbyer har alltid vært turgåing og klatring, så hun ble knust da legene fortalte henne at hun ikke ville være i stand til å gå igjen. Bare to måneder før ulykken, hadde Haddie møtt en ny venn, Tom. Da hun fikk beskjeden fra legene, sa hun til ham, «Du trenger ikke å være med meg. Jeg forventer ikke det av deg. Jeg er ikke lengre den jenta du møtte, jeg jeg forstår om du vil fortsette uten meg.»

Men Tom ble hos henne.

Med hans støtte, gjorde Haddie en beslutning: hun skulle bli i stand til å gå igjen, uansett hva legene sa. Men hun hadde en lang veg å gå.

Bena hennes var så hardt skadet at hun bare kunne gå med et gammelt støtteapparat, etter Soviet-ortopeden Ilizarov. Denne støtten av metall skulle holde beinene hennes sammen, slik at de kunne gro ordentlig. Under denne prosessen, opplevde Haddie mye smerte.

Haddie ble ekstremt glad da Ilizarov-apparatet ble tatt av, men hun måtte uansett gjennom mye smerte igjen. Hun hadde mange arr i området hvor beinet hennes hadde stukket ut av låret hennes. Hun måtte også gjennomgå flere hudtranspantasjoner. Da sommeren nærmet seg, følte Haddie seg skikkelig ukomfortabel i kroppen sin. Hun var redd for å gå i shorts, men med tiden lærte hun seg å akseptere arrene: «Sannheten er at disse arrene er et symbol på kampen min for å overleve. Jeg døde nesten, og som sykepleier, vet jeg hvor heldig jeg var. Så jeg så frykten i øynene og bestemte meg for å se på arrene mine som en del av min reise.»

Et år senere, kunne Haddie allerede gå på krykker. På røntgenbildene så de at beinene hennes begynte å gro sammen igjen, derfor ble hun kalt «lizard-kvinnen» av legen sin.

Haddie har dokumentert den utrolige progresjonen sin på Facebook-siden sin, Haddie’s Journey». Tom og Haddies familie har støttet henne gjennom hele reisen.

 

 

Haddie viser oss at vi kan oppnå hva vi vil i livet, så lenge vi har troen. Hun har ikke bare overlevd denne fæle ulykken, hun har også lært mye. Hun har blitt en sterk, ung kvinne, og vet at hun kan oppnå hva hun vil.

For en sterk jente! Gjerne del denne med vennene dine på Facebook!


Kommentarer

kommentarer