Paret finner 2 skitne gutter i søpla. 2 dager senere banker det på døren!

1662

En 7 måneder gammel baby og hans 2 år gamle bror ble funnet skitne og dårlig stelt i søpla. Deres skjebne kunne endt i tragedie om det ikke hadde vært for pastor Ronnie og kona hans Krystal som gjorde noe helt fantastisk. 

 

Det var en kald novemberdag i Florida da en mann ved navn Mark gjorde et sjokkerende funn utenfor Metropolitan Ministries i Pasco County. Utenfor bygningen fant han to små gutter, som var skitne, i dårlig form og kun kledd i bleier.

gutter1

Ronnie Stewart og kona hans, Krystal, som begge er pastorer ved kirken Refuge, som samarbeider med Metropolitan Ministries, kjente igjen begge guttene, da de tilhørte en av familiene som brukte å spise i kirkens suppekjøkken. Guttene, som bare var 7 måneder og 2 år gamle, var hjemløse og campet med foreldrene sine, ikke langt unna kirken.

– Hjertene våre ble knust den kvelden vi møtte dem. Da vi var på vei til vårt varme hjem, forestilte vi oss hvordan natten ville bli for guttene, sier Krystal, ifølge Fox13News.

gutter2

Til tross for at Krystal og Ronnie allerede hadde tre barn, spurte de guttenes foreldre om de fikk ta de med seg hjem over natten, slik at de kunne få vaske dem og gi dem mat. Foreldrene sa ja.

Vel hjemme oppdaget Krystal hvor dårlig guttene hadde det. Begge hadde flere insektbitt, og huden på føttene deres hadde rifter og sår. Da Krystal og Ronnie skulle levere tilbake guttene dagen etter, ba de en bønn for livene deres, helt uventet om hva som skulle skje.

Da Krystal og Ronnie begynte i kirken i Pasco County var de forberedt på at kommunen hadde mange hjemløse som ville trenge deres hjelp, men de visste ikke at det skulle forandre livene deres for alltid.

 

gutter3

Dagen etter at de hadde levert fra seg guttene, søkteen sosialsekretær opp pastorparet for å fortelle dem at de hjemløse foreldrene skulle fratas barna med umiddelbar virkning. Krystal og Ronnie stilte opp for å gi guttene tak over hodet mens de ventet på et fosterhjem, men så endret planene seg. Fem måneder etter at sosialsekretæren hadde spurt paret om de kunne passe guttene, så livene deres helt annerledes ut. Paret valgte å adoptere guttene, en mulighet de takker Gud for.

[adsense2]

 

 

– Det er en velsignelse, og vi håper vi kan inspirere flere med historien vår, sier Krystal.

gutter4

Gjerne del denne inspirerende historien med vennene dine på Facebook!