Denne babyen er født for tidlig. Men nå gir dette smilet håp til de bekymrede foreldrene!

865

En baby som blir født for tidlig kan være skremmende for alle foreldre. Selv med store framskritt innen medisinsk teknologi, kan det være skremmende for mor og far, som føler seg hjelpeløse.

Da lille Freya be født flere uker for tidlig, ble moren Lauria, forståelig nok veldig bekymret for den lille jentas skjebne. Men bare fem dager etter hun kom inn i verden, gjorde den lille engelen noe som fikk alle til å forstå at hun ikke hadde tenkt til å forlate verden: hun smilte.

Noen sier at Freya sitt smil var fordi hun var «lykkelig fordi hun var i livet», mens andre tror foreldrenes bekymringer skulle bli roet ned om hun smilte for å vise dem at hun hadde det bra. Uansett hva grunnen er kan vi alle være enige i at smilet er utrolig bedårende.

[adsense2]

Laurie postet det nydelig bilde av jenta som smilte, og innen timer hadde flere foreldre fra hele verden delt sine historier om sine egne for tidlig fødte babyer.

baby-1

«Vår første datter, fem dager gammel. 1,7 kg, og glad for å være i live! Dette bildet var et bilde jeg så på ofte gjennom opp og nedturer. Livet er så skjørt,» skriver mor Lauren Vinje til Love What Matters.

Se de søte bildene under og DEL dette med vennene dine på Facebook!