21. juli 2024

Den frekke bøllen dytter en mann på t-banen. Men da lærer han en lekse han ALDRI vil glemme!

I februar 2015, tweetet Matt Buckland om et møte som går ned i viral historie som det beste eksempelet på karma.

På vei til jobb mandag morgen under rush trafikken i London, stod Matt på t-banen når en mann dyttet ham og nærmest fikk han til å falle over ende.

Som om det ikke var nok, begynte mannen å banne til han. Ikke en bra måte å starte uken på jobb på.

Men da Matt fortsatt dagen sin på Forward Partners, hvor han jobber med å finne talenter og ansatte folk, gjorde han seg i fem tiden klar til et intervju med en potensiell ny ansatt.
Da personen han skulle intervjue møtte opp på kontoret, kunne ikke Matt la være å kjenne igjen han, der han stod med CV’en sin i hånden…

Matt Buckland er en heldig mann som plutselig fikk muligheten til å servere litt karma i den beste måten mulig. 
mat1

I 2015, Matt var på t-banen i London på vei til jobben sin hos Forward Partners, et firma som invisterer i ny oppstartede bedrifter. Senere den dagen skulle Matt intervjue en mulig ny ansatt.
mat2

T-banen var overfylt den mandags morgenen. Midt i alt kaoset dyttet en mann seg forbi han slik at han nesten falt, samtidig som mannen bannet grovt til han.
IMG_2341

Da den potensielle nye ansatte møtte opp til sitt intervju, innså Matt at det mannen var han som dyttet ham og bannet til han tidligere den morgenen på vei til jobben.
karma1

Matt er personen som står for nyansettelser hos firmaet. Han tweetet da noe som raskt gikk viralt, og folk ble helt gale over karmaet den frekke mannen nå møtte.
mat5

I en oppdatert twitter-melding, kan Matt avsløre at mannen ikke endte opp med å få jobben… Vi er ikke særlig overrasket! 
karma2

På Facebook ble også sitatet: «Rask påminnelse: Det å være snill lønner seg alltid.»

[adsense2]

Her slo karma til. Det lønner seg faktisk å være snill!
DEL denne utrolige historien med vennene dine på Facebook! 


[widget id=»text-13″]