Om du gjør DETTE, kommer du aldri til å se edderkopper på kjøkkenet, badet eller soverommet igjen!

67605

Mange av oss grøsser når vi ser edderkopper og andre insekter inne i huset. Det er spesielt et vanlig syn om du bor i et hus med en stor hage.

Du har kanskje prøvd produkter mot edderkoppene som du har kjøpt på butikken, men så er de aldri så bra som det sies at de skal være – i tillegg kan de inneholde mange skadelige kjemikalier.

FamilyLifeGoal har funnet noen enkle tips og råd for hvordan du kan bli kvitt edderkopper og insekter. Se selv nedenfor:

Sitron
Edderkopper hater sitron, så om du har en sitron kan du effektivt drepe dem med dette. Du kan også gni litt sitronsakt på områder hvor edderkoppene vanligvis dukker opp, som for eksempel i vinduskarmer og andre kriker og kroker.

Seder
Om du kjøper kleshengere som er lagd av sedertre, kan du enkelt glemme edderkopper og nattsvermere i nærheten av klærne. De hater det!

 

[adsense2]

 

Hvit eddik
Eddik er et fantastisk produkt som fungerer til mangt og mye. Lukten holder maur, mygg og edderkopper i sjakk. Du kan lage en spray ved å blande litt eddik med vann i en sprayflaske, og spraye blandingen rundt omkring i huset. Lukten forsvinner, men ikke for edderkoppene, maurene og myggen.

Peppermynte
Edderkopper hater peppermynte like mye som vi elsker det. Bland 8 dråper peppermynteolje med litt flytende oppvasksåpe. Om løsningen ikke lukter sterkt nok, kan du ha oppi mer av oljen. Rist flasken godt, og spray rundt i hele huset.

Kastanje
Nøtter som kastanjer, hestekastanjer og valnøtter er effektive mot edderkopper. Duften inneholder en kjemikalie som edderkopper ikke takler. Du bør plassere disse nøttene i vinduskarmen, så våger ikke edderkoppene å komme inn. Du kan legge noen i en skål – så ser det også fint ut!

Hold det rent!
Hold det rent i hjemmet ditt! Om du har problemer med edderkopper eller andre insekter, bør du ta en rundvask – det hjelper!

Gjerne DEL disse tipsene med vennene dine på Facebook!