Hun gir en hjemløs mann et stykke pizza. Men når hun ser HVEM det er, får hun sjokk!

194415

Karine Gombeau er en fransk kvinne, som reiste til New York for å oppleve byen. Men når hun gir pizza til en hjemløs mann, endrer alt seg.

Karine og hennes 15 år gamle sønn var i New York. De kjøpte pizza og hadde en koselig ettermiddag for to – kanskje i Central Park eller Fifth Avenue? Uansett, etter de hadde spist, oppdaget Karine noe som knuste hjertet hennes.

hjemlos1

Hun ser en hjemløs mann som roter i søpla. For henne er det synet uakseptabelt, så hun går bort til ham og snakker med ham. Rørt av det hun så, tilbyr hun ham en del av pizzaen hennes, og beklager for at den er kald.

hjemlos2

«Han spurte meg, ‘Hva er det i posen?’, og jeg prøvde å svare ham på engelsk, men så sa jeg halvparten på fransk. Jeg sa, ‘Unnskyld, pizzaen er kald.’ Han svarte, ‘Tusen takk, må Gud beskytte deg.'»

hjemlos3

Hun visste ikke hvem dem hjemløse mannen hun møtte på gata i New York var, men to dager senere kom sannheten: En av de ansatte på hotellet hennes, kom med avisen til Karine og sønnen hennes. Han viste dem et bilde.

hjemlos4

Den hjemløse mannen var ikke hjemløs, det var Richard Gere, som er god for nesten 100 millioner dollar.

hjemlos5 hjemlos6

Det viste seg at Karine hadde kommet over filmsettet til Geres siste film «Time out of Mind», hvor han spiller en hjemløs mann. Men for Richard Gere og de andre på setet, vil dette utrolige øyeblikket alltid være et eksempel på menneskelig godhet.

Ble du også imponert over Karines godhet? Gjerne del denne med vennene dine på Facebook!