Personen som snek seg med i dette familiebildet, fikk moren til å gråte. Og nå gråter JEG også! Dette må du se!

1186

Det er få ting en forelder synes er vanskeligere enn å si farvel til barnet sitt som skal i militæret. Det har ikke noe å si hvilken rolle de skal spille, om de skal trene eller ut i felten, eller hvor de skal – det å ikke vite hvor eller hvordan barnet ditt har det er fælt. På den andre siden, en av de beste følelsene for en forelder som har et barn i militæret, må være å se barnet sitt trygt, med sine egne øyne.

Den eneste måten den følelsen kan bli bedre på? Hvis det er en overraskelse!

Denne moren fikk en stor overraskelse av sin militærsønn, og videoen av det er nok til å få oss til å gråte. Da Jared Johns skulle dimme fra stasjonen sin i Tyskland, bestemte han seg for å gjør det med stil. Ingenting er vel bedre enn å komme hjem og overraske familien?

Johns-familien tilbragte dagen i Falls Park Bridge i hjembyen Grennville, i South Carolina. Med den vakre naturen rundt dem, bestemte de seg for å ta et gruppebilde på broen.

Fotografen var åpenbart med på overraskelsen, siden han jobber hardt med å bruke lang tid! Han oppholder dem ved å få barna til å se framover, fikler med kameraet, og spør familien om de er klare mange ganger. Du kan se at moren er litt forvirret og irritert over at det tar så lang tid, men alle kommer overens og fortsetter med å smile og posere foran kameraet.

overraskelse1

Plutselig sier fotografen, «Vent, vi mangler noen.» Når familien spør hva han mener, sier han bare at han ikke vet, og de ser forvirret på hverandre.
Helt ut av det blå, ser vi Jared som kommer løpende bak familien sin! Helt ærlig, jeg begynte selv å lure på hvor han hadde gjemt seg. Jared kommer fram bak moren sin og legger armen over skuldra hennes.
Smilende spør han, «Går det bra om jeg blir med på bildet sammen med dere?»
Morens reaksjon er det beste du kommer til å se i dag! Det er nesten som et film-øyeblikk. Jareds mor snur seg mot ham, og etter sjokket er over, skriker hun! Det er en så naturlig og herlig reaksjon, og det er akkurat det vi elsker med denne videoen!
[adsense2]

Så, selvfølgelig, kommer gråten. I nesten hele resten av den korte, rørende videoen holder moren sønnen sin hardt og sier «herregud» om og om igjen. Hele familien er så glad for å se at Jared er tilbake.

Til og med de forbipasserende følger med på det hele. De klapper over at moren endelig er gjenforent med sønnen sin.

Se selv i videoen nedenfor, og gjerne del denne rørende historien med vennene dine på Facebook!