Katarina stanset et brutalt voldtektsforsøk – nå hylles hun av tusener!

537

Fredag kveld var svenske Katarina i byen, da hun plutselig så en 17 år gammel jente som ble angrepet av to unge menn på rundt 20 år.

Overfallsmennene holdt jenta fast, mens de prøvde å dra av klærne hennes. Det fikk Katarina til å bryte inn.

– Jeg tenkte ikke, jeg handlet bare etter instinktet. Det var en selvfølge. Jeg har barn på samme alder, så det kunne jo vært min egen datter, sier Katarina til Nyheter24.

Hun løp over veien og bort til åstedet, hvor hun dyttet de unge mennene bort fra den livredde jenta. Da fikk Katarina en knyttneve i ansiktet, og falt bakover.

– Jeg tror jeg slo verdensrekorden i 60-meteren da jeg løp bort til dem. Jeg dyttet vekk den ene mannen, mens jeg grep tak i jenta. Så fikk jeg et enormt slag i ansiktet av en av mennene, og alt svartnet for meg, forteller hun.

Men Katarina lyktes så i å reise seg, og klarte å dytte de to mennene ned i bakken. Så tok hun tak i den 17 år gamle jenta, og sammen løp de alt de kunne bort til Katarinas bil, hvor de kontaktet politiet.

[adsense2]

– Jeg er så utrolig stolt over mora mi som turte å stå frem og stanse en voldtekt. Altså – tenk om de hadde hatt våpen eller noe lignende på seg. Flere burde tørre å gjøre noe i slike situasjoner, og ha mot til å hjelpe i stedet for å bare se på, skriver Emilia, Katarinas datter, stolt om moren sin.

I bildet ovenfor, som Katarinas datter delte på Facebook, kan man se blåøyet Katarina fikk som resultat av knyttneveslaget hun fikk av den ene mannen.

– Mora mi er en stor – og fremfor alt, den største – rollemodellen for meg, siden hun er en så sterk og modig kvinne, avslutter Emilia.

Innlegget har siden fått oppmerksomhet fra over 200 000 personer.

Gjerne del denne utrolige historien med vennene dine på Facebook! Stå på, Katarina!