Med et tungt hjerte tar bruden av seg brudekjolen på sykehuset. Hun vet det betyr farvel.

148196

Candice Hammond i den amerikanske delstaten Georgia er midt i forberedelsene til bryllupet hennes når hun får forferdelig nyheter: Hennes far, Steve, som lenge hadde slitt med helsa, ble innlagt på intensivavdelingen. Legene visste ikke hvor mye tid han hadde igjen.

bry1

Det ble alvorlig for hele familien. Fordi det i lang tid var Steve sitt største ønske å følge datteren til alteret.

bry2

Da valgte Candice og hennes forlovede Thomas å gjøre noe spesielt. Egentlig var vielsen planlagt den 1 oktober. Men Steve sitt ønske ble i virkelighet. For bryllupet skulle finne sted på sykehuset istedet! Candice får velsignelse av sin far, og deretter begynner seremonien.

bry3

Candice mor fortalte deretter: «Det var så flott. Alle menneskene var så ivrig til å hjelpe til slik at vi kunne få det til.» Steve så sin datter fra sykehussengen sin komme ikledd en nydelig brudekjole. Når presten spør om hvem som frigjør Candice, hever han hånden. Han vet at hun er i ektemannen Thomas sine gode hender.

bry4

Når de endelig blir gift klarer ingen å holde tårene tilbake. En blanding av både glede og sorg fyller sykeværelset. Fordi alle vet hva som kommer til å skje med Steve.

bry5

Alle tilstede blir dypt rørt. Fotografen sier etter seremonien: «Hver jente drømmer om at hennes far kan føre henne til alteret. Og i disse vanskelig omstendigheter gjorde Steve nettopp det. Jeg har aldri sett så mye kjærlighet i et rom.» Det er virkelig flott hva denne familien har klart. Steve var i stand til å ha et minne med sin datter og var veldig stolt av dem.

 

[adsense2]


DEL dette rørende øyeblikket med vennene dine på Facebook!