Denne jenta lette etter en rik ektemann. Svaret hun fikk fra bankmannen? Jeg ler så tårene triller!

144262

Følgende er hva en kvinne la ut på et datingnettsted da hun søkte en rik ektemann:

«Jeg skal være ærlig nå. Jeg blir 25 år i år. Jeg er veldig pen, har stil og god smak. Jeg ønsker å gifte meg med en mann som har en årslønn på $500 000 (ca 4 millioner kroner) eller mer. Du vil kanskje si at jeg er grådig, men en årslønn på $1000 000 (ca 8 millioner kroner) er sett på som middelklasse i New York.

Kravene mine er ikke høye. Er det noen på denne nettsiden som har en inntekt på $500 000 i året? Er du gift? Jeg lurer på: hva gjør jeg for å gifte meg med rike personer som deg?

Blant de jeg har datet, hadde den rikeste en årslønn på $250 000 (ca 2 millioner kroner), og det er kanskje min øvre grense. Hvis noen tenker å flytte inn i et rikmannsområde på vestsiden i New York City Garden, er ikke en årsinntekt på $250 000 nok.

Jeg er for å stille disse spørsmålene:

1) Hvor oppholder de rike ungkarene seg? (Vær så snill og skriv ned navn og adresse på stedene).

2) Hvilken aldersgruppe bør jeg satse på?

3) Hvorfor har de fleste konene til rike menn så gjennomsnittlig utseende? Jeg har møtt noen jenter som ikke ser bra ut og som ikke er interessante, men som er i stand til å gifte seg med rike menn.

4. Hvordan bestemmer du hvem som er kona di, og hvem som bare er kjæresten din? (Målet mitt er nå å gifte meg).

– Ms. Pretty»

 

[adsense2]

 

Et filosofisk svar fra administrerende direktør i J.P. Morgan:

«Kjære Ms. Pretty,
Jeg har lest innlegget ditt med stor interesse. Jeg antar at det er flere jenter der ute med samme spørsmål som deg. Vær så snill og la meg analysere situasjonen din som en profesjonell investor. Min årsinntekt er høyere enn $500 000, som møter dine krav, så jeg håper alle skjønner at jeg ikke sløser tid her.
Fra mitt synspunkt, som en businessmann, er det en dårlig idé å gifte seg med deg. Svaret er ganske enkelt, så la meg forklare det.

Hvis man ser bort ifra detaljene, kan man se at du prøver å gjøre et bytte med «skjønnhet» og penger»: Person A sørger for skjønnheten, og person B betaler for det, enkelt og greit.
Uansett, det er et problem her. Skjønnheten din vil fade, men pengene mine vil ikke forsvinne uten god grunn. Fakta er at lønna mi kan stige fra år til år, men du vil ikke bli penere fra år til år.

Fra et økonomisk synspunkt, er jeg bare en anerkjennelsesressurs, og du er en avskrivningsressurs. Det er bare ikke normal avskriving, men eksponensiell avskriving. Hvis det er det eneste du har, vil verdien din bli mye dårligere om 10 år.

Ved begrepene vi bruker på Wall Street, har hver handel en posisjon. Å date deg er også en «handelsposisjon». Hvis handelsverdien sank, ville vi solgt det, og det er ikke en god idé å holde det langvarig – det samme med giftemålet du ønsker deg. Det er kanskje slemt å si dette, men for å gjøre et smartere valg, ville hvilke eiendeler som helst bli solgt eller «leid ut».

Hvem som helst som tjener over $500 000 i året er ikke en dumming; vi ville bare ha datet deg, med ikke giftet oss med deg. Jeg vil gjerne råde deg til å slutte å lete etter rike menn. Og forresten, du kan gjøre deg selv rik hvis du tjener $500 000 i året. Det er mye bedre enn å finne seg en rik tosk.

Håper dette svaret hjelper.

Signert,
J.P. Morgan CEO»

Gjerne DEL denne med vennene dine!