23. juli 2024

Småbarnsfaren er i knipe – da reagerer lastebilsjåføren LYNRASKT!

Småbarnsfaren Robert Gullström var ute og kjørte på en motorvei med sin samboer og datter når det ene dekket på bilen plutselig punkterte.

Robert ble tvunget til å bytte dekk mindre enn én meter fra den intensive trafikken på E18 mellom Västerås og Karlstad.

Men heldigvis dukket lastebilsjåføren Urban Johansson opp.

Lastebilsjåføren Urban Johansson så hvordan de forbipasserende bilene kjørte rett forbi uten å senke farten – og bestemte seg for å hjelpe til.

Siden bilene ikke viste hensyn så stoppet han bak bilen til Robert Gullströms, satt på blinklys og holdt et øye med trafikken så småbarnsfaren kunne bytte det venstre bakdekket i ro og fred.

–  Jeg ble forbannet og følte at jeg var nødt til å stoppe for å beskytte ham. Det var et enkelt valg, sier Urban Johansson til Aftonbladet.

Urban viste at det kunne være utrygt å stoppe lastebilen midt på en motorvei – men i dette tilfellet tvilte han ikke et sekund.

– I dette tilfellet måtte jeg beskytte en småbarnsfar som prøvde å redde familien sin. Da bryr man seg ikke noe om hva loven sier, sier Urban Johansson til Aftonbladet.

 

[adsense2]

 

Etter hendelsen bestemte småbarnsfaren Robert seg for å sende blomster og sjokolade som takk for hjelpen.

Han la også ut et bilde på Instagram med teksten: ”Takk snille sjåfør fra #daloc som stoppet bak oss når vi punkterte på E 18 på vei til Karlstad. Flott at jeg slapp å risikere livet mitt ved dekkbyttet.”

 

Vi må vise respekt for hverandre i trafikken. Del gjerne videre som en tankevekker til alle bilister der ute!


[widget id=»text-13″]