19. juli 2024

Dette mobile huset rommer 6 personer. VENT til du ser den fantastiske innsiden!

Kunne du tenke deg å bo i et mobilt hjem? Før du svarer kommer du til å tenke hvor trangt det kommer til å være, mangelen på fasiliteter og følelsen av å kanskje leve i et lite hyggelig miljø? Men se på dette trehuset, bygget på fire hjul under! Den har ingenting med tankene som kanskje dukker opp i hodet ditt når du tenker på et mobilt hjem.

Jeg ønsker helt klart å bo her! Tenk seg at man kan ta med denne koselig hytta på tur!

Utsiden av husene i Rustic River Park Home ser fantastiske ut i seg selv, men det er innsiden som virkelig gjør en forskjell!
hus1

Idet du går inn inngangen vil du med en gang glemme at du er i et hus på hjul: møblene er av klassisk design og gir en herlig, rustikk følelse.
hus2

Hvert hus har plass til en hel familie og kan få plass til opp til seks personer. Ikke dårlig! Også er det innredet av de beste designerne! Liker du ideen om å reise rundt, uten å gi opp komforten i hjemmet? Da er denne noe for deg!

[adsense2]
hus3

De store vinduene gir naturlig lys og en koselig atmosfære. Den nedre rommet er innredet med køyesenger, mens oppe er det mulig for litt mer privatliv. Den er 13 meter i lengde og 3,5 i bredden, nok til å gi den følelsen av å være et stort og romslig, vanlig hus.

Og alt dette til en ganske så rimelig pris! Prisen varier litt, men er allerede ferdig innredet og klar til å settes i bevegelse!

Da spør vi igjen: kunne DU tenkt deg å bo i dette mobile hjemmet?

Se selv i videoen under og DEL dette med vennene dine på Facebook!
[widget id=»text-13″]