Først tror de presten er gal. Så snur brudeparet seg rundt og overrasker ALLE!

92788

Gary og Tracy Richardson ville ha en tradisjonell bryllupsseremoni i kirken – for siden å overraske alle med en uventet vending. Da kom deres prest Kate Bottley på ideen med å avslutte hele vielsen med en dans. En dans som få av kirkes besøkende var forberedt på. Gary og Tracy sa umiddelbart ja til forslaget!

[adsense2]

Det resulterte i dette fantastiske klippet som nå får tommel opp av hele nettet. Øyeblikket innledes med en veldig utradisjonell kirkemusikk går i gang – og presten begynner å rocke. Gjestene tror at presten har gått helt fra vettet, men innser når paret vender seg at de er med på det hele. Og en fantastisk overraskelse venter. Se den utrolige flashmob dansen under. Jeg kan ikke slutte å le!

Se selv i videoen under og DEL dette med vennene dine på Facebook!