20. juli 2024

Døtrene nektet å rydde på rommet sitt. Nå sprer morens kreative løsning seg som ild i tørt gress!

Da tenåringene nektet å rydde på rommet sitt, kastet moren alle klærne deres som straff. Tenåringer kan være utfordrende. Alice Velasquez kan bekrefte dette – som selv har tenåringsdøtre. Hun forteller at det har vært et veldig hektisk år hjemme hos familien der hun flere ganger har bedt jentene om å rydde på rommet sitt.

Dette var noe jentene hennes ignorerte helt, så det endte med at moren måtte rydde selv, men hun følte ikke at det var riktig. Alice fikk ganske enkelt nok og tenkte at det var på tide å gi dem en lærepenge ved å legge alle eiendelene deres i søppelposer. Hun publiserte bilder av dette på Facebook,og skrev “Hva skal man gjøre når man har fått nok av å mase på tenåringsdøtrene sine om at rommet deres ser ut som en søppelhaug? Jo, man tar alle tingene deres og pakker dem ned i søppelposer”.

[adsense2]

Og det smarte med idéen hennes – døtrene ble nødt til å kjøpe det tilbake fra moren for 100 kroner per pose. De kunne også bare bruke penger som de hadde tjent ved å gjøre husarbeid.

Hva synes du? Er dette en god idé som kan få barn til å hjelpe til mer i hjemmet? Del gjerne med vennene dine og ta en titt på denne videoen:
[widget id=»text-13″]