23. juli 2024

Kvinnen kaster søppel ut vinduet sitt. Da lærer motorsyklisten henne en lekse!

Hvert år blir det brukt store mengder penger på å rydde opp etter folk som slenger søppel i nature. I følgene video blir en kvinne i Russland lei av forsøplingen og bestemmer seg for å hoppe på sin motorsykkel for å gjøre noe med det.

Og hun gjør virkelig noe med det.

[adsense2]

Lik som når maskerte miljøkjemper reiser rundt, gjør denne kvinnen dette med et kamera fastspent på sin hjelm og hun gjør noe når forsøplingen skjer i hennes by. Først fanger hun føreren som kaster skrap. Så kjører hun fram til hans vindu og gir han en lekse han sent kommer til å glemme.

Synes du hun går for langt, eller er det dette de som forsøpler fortjener? DEL dette med vennene dine på Facebook og se hva hun gjør i videoen under![widget id=»text-13″]