En ensom gammel dame lever i møkk og elendighet. Men SE hva som skjer når naboen kommer på besøk!

Lucy Ashen, en 39-år gammel trebarnsmor har bodd i en leilighet i London i 21 år. Hun visste at den eldre naboen hennes ikke hadde noen slektninger, så Lucy prøvde flere ganger å komme inn til leiligheten hennes på besøk — men den noen og sytti år gamle damen var veldig folkesky og isolerte seg selv. Kvinnen har i tillegg psykiske problemer.

I den siste tiden har Lucy endelig vunnet naboens tillit og ble invitert inn i leiligheten. Det er da Lucy oppdaget hvor forferdelig hun hadde det.

Den eldre damen hadde levd i et elendig hjem fullt av møkk i lang tid. Hun hadde ikke mat, og møkk dekket gulv og alle overflater. Klærne hennes var fillete og møblene var ødelagte. I tillegg hadde ikke damen dusjet på 13 år.

“Jeg kommer aldri til å glemme synet som møtte meg!” skriver Lucy på Facebook.

Uten å nøle bestemte Lucy seg for å vaske leiligheten til naboen, sammen med sin 14-år gamle datter.

Lucy brukte også Facebook for å be om donasjoner til mat, klær og møbler.

Men ingenting kunne forberede Lucy på det som skulle skje…

lady1

“Jeg har bodd i Fulham hele livet mitt, og leiligheten jeg bor i nå har jeg bodd i 21 år …..og jeg har en eldre nabo.

Hun bor alene i en to-roms leilighet og hun har psykiske problemer.

Av lovmessige grunner har jeg ikke lov til å oppgi navnet hennes, så jeg kaller henne My Lady, og hun kaller meg Lucy Locket.”

lady2

“For inntil 10 dager siden bodde denne kvinnen i ubeskrivelig møkk og elendighet.

Det fantes ikke mat, det var møkkete klær, ingen som kunne hjelpe henne med å dusje, bare uendelig fortvilelse og ensomhet.”

lady3

“Jeg har prøvd ved flere anledninger i de siste årene å få tilgang til leiligheten hennes for å hjelpe henne, for jeg visste at hun bodde i uakseptable omgivelser, men jeg visste bare ikke hvor ille det var.”

lady4

“Synet som møtte meg da jeg endelig fikk komme inn kommer jeg aldri til  å glemme!”

lady5

“Det var forferdelig! INGEN skal behøve å bo slik!”

lady6

“Så uten å tenke meg om begynte jeg å rengjøre leiligheten!”

lady7

“Jeg visste at jeg kom til å trenge hjelp, så uten å nøle skrev jeg et innlegg på Facebook for å spørre om hjelp og donasjoner.”

lady8

“Jeg hadde aldri drømt om at det som skjedde skulle skje! Responsen har vært helt overveldende! Jeg fikk in 80% av det jeg trengte på bare 24 timer!

Jeg ble så rørt av all hjelpen og donasjonene, og de fantastiske meldingene som folk sendte.”

lady9

“Det tok over 60 timer å vaske og få leiligheten hennes på en akseptabel levestandard, og 11 dager senere er jeg fortsatt ikke ferdig!”

lady10

“Men med godheten og gavmildheten til mennesker så har jeg klart å gjøre leiligheten hennes om til et hjem.”

lady11

“Nå har hun alt hun trenger, en seng å sove i (hun sov på gulvet) nye møbler, rent sengetøy, fine nye klær, tre måltider om dagen, og det viktigste av alt, selskap.”

lady12

“Hun har virkelig blitt reddet fra et ensomt og nedverdigende liv, hun har fått verdigheten sin tilbake, og jeg vil sørge for at hun skal leve et komfortabelt liv omgitt av kjærlighet.”

lady13

“På mandagen ga jeg My Lady hennes første bad på 13 år!…….før det hadde hun bare vasket ansiktet og pusset tenner i kjøkkenvasken. Hun var så dårlig til bens at hun kunne umulig å ha klart å komme seg til badet eller dusjen selv.

Da jeg fortalte henne at jeg skulle gi henne et bad sa hun, ‘Jeg vet ikke helt, Jeg tror jeg er for redd, kanskje jeg faller’ Da sa jeg, ‘Det er derfor jeg er her nå, for å hjelpe deg. Du trenger ikke å være redd lenger.’”

lady14

“Min 14 år gamle datter Ruby var fantastisk! Hun satt sammen med henne i flere timer og skravlet og så på TV mens jeg vasket. Hun børstet håret hennes, og hjalp henne med å kle på seg, hun introduserte henne til og med til Snapchat!

 

[adsense2]

 

 

Ruby brukte den siste uken av sommerferien sin på å holde My Lady med selskap mens jeg vasket. Da hun så hvor forferdelig My Lady hadde det, så bestemte Ruby seg også for hjelpe, hun viste så mye styrke og medlidenhet for å være så ung. Jeg tror ærlig talt ikke at My Lady hadde vært der hun er nå hvis ikke det hadde vært for at du dedikerte så mye tid til henne.

Jeg vet at hun er veldig glad i deg, hun spør etter deg hver dag nå og jeg forklarer at du har begynt på skolen igjen, men når du kommer inn til henne på kvelden så lyser hun opp, hun elsker det!”

lady15

“Folk har vist omtanke for helsetilstanden hennes og de har kommet med fantastiske råd, så jeg vil gjerne holde dem oppdatert om fremgangen hennes.”

lady16

“Idéen er å prøve å gi noe tilbake. Å si takk. Det er umulig å takke hver og en personlig for alt dere har gjort, dere er altfor mange!”

lady17

“Men jeg skal legge ut bilder og holde dere oppdatert når jeg kan, for å vise alle hvordan det går og hva som kan oppnås gjennom godhet, gavmildhet, solidaritet og det viktigste av alt, kjærlighet.”

lady18

“…Men denne historien er større enn at vi har gjort en god gjerning for henne. Det handler og psykisk helse og å ta vare på eldre mennesker. Det finnes nok tusenvis av mennesker som henne der ute som er ensomme, sultne og som ikke klarer å ta vare på seg selv, men som ikke vet hvor de skal henvende seg for hjelp, og det er virkelig hjerteskjærende.”

Forvandlingen i løpet av disse to ukene skjedde ikke bare i hjemmet hennes, men også i “My Lady” selv. Hun ble mer utadvendt og begynte å synge og danse.

Lucy planlegger nå å ta med sin nye venn ut på turer til sjøen og andre utendørsaktiviteter.

Hvis du har lyst til å gi en donasjon til Lucy og “My Lady,” vennligst besøk Lucy’s GoFundMe side.

For en utrolig historie om vennskap og omsorg. Lucy gjør det hun kan for å spre bevissthet rundt psykisk helse og eldreomsorg. Hvis du er enig så vær snill og DEL denne historien med vennene dine på Facebook!