Ta EN teskje av dette før du legger deg, og du kommer ALDRI til å våkne trøtt igjen!

257496

Søvnløshet er et verdenskjent problem og mange mennesker kjemper hver natt for å sove og få ordentlig med hvile som kroppen trenger.

På grunn av dette er det mange som tar forskjellige sterke medisiner  som etterhvert kan føre til alvorlige bivirkninger. Mangel på søvn påvirker livskvaliteten, og det kan føre til irritasjon, uro og dårlig helse.

I dette tilfellet fungerer ikke hjernen som den skal, noe som gir treg oppfattelsesevne og nedsatt kognitiv ferdighet, og risikoen øker for slag, høyt blodtrykk og hjertesykdommer.

Ordentlig med søvn er avgjørende for den allmenne helsen.

Derfor skal vi forslå et utrolig effektivt naturmiddel som gir store effekter! Det er helt sikkert og enkelt, og inneholder bare to ingredienser.

 

 

 

Ingredienser:

1 teskje rosa Himalaya-salt
5 teskjeer rå honning

Forberedelse:

Alt du trenger å gjøre er å blande ingrediensene godt sammen i en skål. 

Bruk:

Hver kveld før du går til sengs bør du ta en halv teskje og la det smelte under tungen.

Hvis du vil så kan du også drikke det i te.

De gode effektene til dette kjerringrådet er først og fremst på grunn av egenskapene til Himalaya-saltet, som er helt naturlig og ubearbeidet, så det inneholder ingen sterke kjemikalier.

Det inneholder 84 essensielle mineraler. Det har vært i sin reneste form i millioner av år og absorberes av kroppen med sin fulle kapasitet.

Dette utrolige naturlige saltet regulerer nivåene av serotonin og melatonin i kroppen, noe som gir en sunn søvn og minsker blodtrykket, i motsetning til vanlig salt.

DEL gjerne denne artikkelen med vennene dine på Facebook!