21. juli 2024

Moren lurer på hvorfor sønnens grav plutselig er grønn. Når hun finner ut årsaken, kommer tårene.

Rachel og Raymond Villasenor fra Texas mistet sin sønn Josef etter 36 år i en trafikkulykke. Når de besøker graven til sitt barn igjen ser de at solen har fjernet grønnfargen på hele kirkegården, bortsett fra på graven til deres sønn. Sønnen deres Josef sin grav er frodig, med grønt gress. Foreldrene skjønner ikke ha som skjer, men så løser de mysteriet.

Enkemannen Jake Reissig mistet sin kone for ett år siden og besøker så graven hennes hver dag. Den 86 år gamle tar med roser han har plukket fra hagen, forteller henne om sin dag og vanner under tørketiden graven hennes. En dag fikk han øye på en ung kvinne som knelte ved en grav og gråt. Det var Joseph sin søster. Den gamle mannen gikk bort til de pårørende for å trøste og lytter til historien om hennes tap. Etter at sykepleieren, Joseph sin søster, forlater kirkegården bestemmer Jake seg for noe: han vanner graven til den avdøde Joseph for å hedre hans minne.

[adsense2]

 

 

Det er derfor kona til Jake og Joseph sin grav nå de to eneste gravene i kirkegården som er fulle av grønt gress. Joseph sine foreldre, Rachel og Raymond er utrolig takknemlige over Jake sin handling. «Det er så utrolig at en fremmed tar seg tid til dette, å ser til vår sønns grav han ikke engang kjente», sier mor Rachel med tårer i øynene. For en fantastisk gest av den gamle mannen!

DEL dette om du er enig!

[widget id=»text-13″]