Den 11 år gamle jentas skalp blir brutalt revet av, mens hennes mor er nødt til å se på!

1616

Den 11 år gamle Elizabeth «Lulu» Gilreath bor sammen med sine foreldre i den amerikanske delstaten Nebraska. Som mange barn hennes alder elsker hun å reise på tivoli. Et tivoli var på besøk i hennes hjemby Omaha og hun hadde veldig lyst til å dra. Men da moren tar med henne hit en dag, aner de ikke hva som venter dem.

lu1

For under en karusell-tur skjedde marerittet: håret til Lulu ble fanget i karusell der plattformen roterer. Den river av nesten hele hodebunnen hennes og deler av ansiktet. Etter 5 lange minutter klarer de endelig å stanse karusellen ved hjelp av moren. Moren klarer ikke glemme skrikene fra datteren da hun satt fast.

lu2

Lulu ble umiddelbart fraktet til sykehus der legene kjempet i timevis for livet hennes. Jenta overlever men tilstanden hennes er fremdeles kritisk, og selv etter uker på sykehuset var det ikke sikkert at hun kom til å overleve.

lu3

Lulu trengte omfattende hud transplantasjon og ansiktet hennes kom aldri til å bli seende ut som før. Håret hennes kom heller aldri til å vokse ut igjen. Legene er fremdeles ikke sikre på hvilke langsiktige skader hun kom til å bli utsatt for.

lu4

Hele familien prøvde til tross for alt dette å se positivt på framtiden, og var takknemlig for alle menneskene som ønsket å hjelpe den. Innbyggerne i hele byen samlet sammen penger for å hjelpe dem med de høye regningene hos sykehuset. Hele landet viste også sin sympati og sendte henne støttende meldinger. Lulu leser alt hun får og prøver å svare alle som ønsker henne lykke til videre og god bedring.

lu5

Til tross for dette marerittet Lulu gikk gjennom er jenta nå i godt humør igjen og hun nekter å grave seg ned i selvmedlidenhet. Hennes mor er imponert: «Lulu er mye sterkere enn meg.»

 

[adsense2]

 

Sammen med moren jobber nå Lulu for at det samme ikke skal skje med noen andre. De vil få endret reglene for sikkerhet og sier: «Dette skulle aldri skjedd, og det må aldri skje igjen!»

lu6

Prosessen med å bli frisk går overraskende bra etter 3 måneder, men Lulu er bekymret for hvordan det vil være for dem når skolen starter igjen. Vil klassekameratene gjøre narr av utseende hennes?

Sammen med moren har hun valgt ut en parykk. Den skal Lulu bruke slik at hun føler seg litt mer komfortabel, men hun er fremdeles litt nervøs før skolestart: «Jeg føler at jeg ikke er meg selv. Hva om de andre barna ikke liker meg, eller hvordan jeg ser ut?». Men alle har hørt om den forferdelige ulykken, og Lulu blir så langt ikke stengt ute eller mobbet. Istedet beundrer alle jenta for hennes mot.

lu7

Lulu advarer andre for farene med en slik karusell, ettersom hun har lært på den smertefulle måten. «Vær forsiktig med at ingenting henger ut av karusellen. Jakker, hår, hetter, lisser: Alt som kan bli fanget et sted må være godt sikret. Vi vil ikke at dette skal skje med noen andre igjen.»

For en modig jente! Forhåpentligvis blir både kroppen og sjelen hennes helbredet snart, så Lulu kan vende tilbake til sitt tidligere liv så snart som mulig. Forhåpentligvis kommer dette aldri til å skje med noen andre igjen.

DEL denne utrolige modige jentas historie med vennene dine på Facebook!