21. juli 2024

69-åringen har bare tre dager igjen å leve – så oppfyller legene hans siste ønske!

Den 69 år gamle Connie Willhite fra den amerikanske delstaten Georgia, har ikke lenge igjen å leve, og tilbringer sine siste dager på et hospice. Men før hans død, har den kreftsyke mannen som er bundet til sin seng, ett ønske: å fiske en aller siste gang. De ansatte på hospicet Carl Vison Medical Centers, brakte naturelskeren ut på en nærliggende dam, mens han lå på båra. De var redde for at den dødssyke mannen var for svak til å fiske, men Connies svar var klart: «Det spiller ingen rolle. Det er det å være her ute som betyr noe.»

[adsense2]

 

69-ar

I fire timer var den 69 år gamle mannen ved vannkanten, og han fikk faktisk fisk.

«Han smilte igjen, og var glad og glemte smertene», sa fetteren hans, Lisa Kittrill, som aldri forlot Connies side. «Det beste var at utflukten ga ham noe. Han fikk lettet på humøret umiddelbart, og fikk tatt farvel til alle venner og familiemedlemmer før han døde tre dager senere.»

Så fint at de ansatte lot han gjøre det han elsker en siste gang! Gjerne del denne med vennene dine på Facebook!

[widget id=»text-13″]