21. juli 2024

Moren blir vettskremt når hun ser sin nyfødte sønn. Hele kroppen hans er mørk og blodig!

Da lille Dylan ble født for for fire år siden, ble både moren hans Kara og legene lamslått: Hele ryggen hans var mørk og blodig, og armene og bena var dekket av store fødselsmerker. Han ble raskt flyttet over til intensivavdelingen hvor det ble fastslått at Dylan hadde blitt født med den sjeldne sykdommen melanocyttisk nevus.

Advarsel: Sterke bilder.

«Da Dylan ble født var mer enn 80% av kroppen hans dekket med føflekker – ryggen var helt svart og blodig. Ansiktet, armene og bena var fulle av fødselsmerker» forteller moren Kara.

dylan1

Mindre former for melanocyttisk nevus omtales som fødselsmerker eller føflekker. Dylans kropp er dekket med 80%, og  tilstanden forekommer hos mindre enn 1 av 500.000 mennesker.

Foreldrene Kara og Nikki fryktet at Dylan skulle utvikle hudkreft, og store områder av huden hans måtte fjernes.

dylan2

Små puter som blir brukt som brystimplantater ble plassert under huden til Dylan. Putene ble langsomt fylt med saltvannsoppløsning over tre måneder for å strekke huden. Dette forberedende tiltaket var nødvendig for den videre behandlingen.

dylan3

Deretter ble putene fjernet, og fødselsmerkene kunne fjernes der huden hadde blitt strukket.

dylan4

Dylan måtte gjennom 26 operasjoner, og mer enn 50% av av de berørte områdene har blitt fjernet.

[adsense2]

«Vi håper at vi kan erstatte alle de berørte områdene med frisk hud for å redusere sjansene for kreft så mye som mulig. Vi prøver å gjøre det som er best for ham. Vi ønsker å gi ham så langt og vakkert liv som mulig «, sier foreldrene.

dylan5

De prøver også å gi ham mye selvtillit, for Dylan har allerede blitt mobbet av dumme og grusomme folk på gaten som har kalt han et «monster». Han forsvarer seg ved å dele ut små informasjonskort som forklarer sykdommen hans.

Dylan er en modig liten gutt som har gjennomgått mye så tidlig i livet. Heldigvis har han en fantastisk familie som gir han mye støtte!

[widget id=»text-13″]