Mannen hennes dør. Da finner hun en hemmelig melding under arbeidsbenken hans!

569

En bruker av nettstedet Imgur delte nylig et funn på nettet, og det er en utrolig melding om kjærlighet og tap.

En elsket ektemann og far døde i februar 2016 i en alder av 51 år, på grunn av en sprukket arterie. Kona hans hadde begynt med metallgravering, og trengte en plass å jobbe på. Og som den flinke snekkeren han var, bygde han en arbeidsbenk for henne.

I løpet av månedene etter hans død, oppdaget deres sørgende sønn at et av bena på arbeidsbenken var ødelagt, så han tok av alle bena for å styrke og fikse det ødelagte med bolter. Det var en teknikk faren hadde lært ham.

Da han la bordet opp ned, la han merke til noe som var skrevet på undersiden av benken – to avsnitt håndskrevet med en rød tusj. Om han ikke hadde tatt av bordbena – hvem vet når det ville blitt oppdaget?

Men der var det, og da den knuste sønnen leste ordene, ble han overveldet…

[adsense2]

far-benk

En familie ble knust da den elskede ektemannen og faren, Mason, gikk bort i februar 2016.

«Faren min døde den 26. februar i en alder av 51 på grunn av en sprukket arterie,» skrev sønnen på Imgur. «Han lagde denne arbeidsbenken til moren min, Becca, da hun begynte å jobbe med metallgravering.»

 

far-benk2

«Han var teknisk sett stefaren min, men siden jeg aldri har møtt den biologiske faren min, var han den eneste og beste faren jeg hadde,» sier Imgur-brukeren.

Mason lærte sønnen sin alt han kunne om å snekre, så han visste akkurat hvordan han skulle fikse den ødelagte arbeidsbenken for moren. Og det var da han tok av bena og snudde benken opp ned, at han la merke til den håndskrevne meldingen under benken.

Det var en hemmelig melding fra faren til moren hans. Han hadde skrevet det før han døde, men ingen vet akkurat når.

 

far-benk3

Dette står det i meldingen:

«Jeg elsker deg, Becca.

Uansett hvilken dag det er, så håper jeg det er en bra en. Gud svarte virkelig på bønnene mine den dagen han ga meg deg. Jeg vet at dette er de beste dagene jeg vil ha, og jeg er glad for at du er med i dem.

Jeg er ikke sikker på om du noen gang vil se dette, men hvis du gjør det, bare vit at jeg elsker deg så høyt. Hvis det er en ting jeg ønsker i livet, så er det å bli så god mot deg som du er mot meg. Hvis jeg kan få til det, vil jeg bli den lykkeligste mannen i verden.

Jeg elsker deg, min vakre kone.

– Mason»

Etter å ha funnet farens melding, viste han den til moren. Hun ble rørt til tårene, det samme ble resten av familien. Funnet var veldig følsomt og bittersøtt.

I et forsøk på å bevare meldingen, fjernet sønnen de to plankene og rammet de inn.

Denne mannens historie går nå viralt, og inspirerer andre til å dele sine egne hjertevarmende historier om uventede funn etter å ha mistet noen.

far-benk4

Masons sønn sier at familien har det mye bedre nå, og at de er heldige som har troen til å geleide dem.

Det virker som at Masons melding beskriver hans og Beccas forhold veldig godt.

Sønnen deres sier, «Jeg har aldri sett to personer så forelsket.»

Han må ha vært ment til å finne meldingen akkurat da han gjorde det. Gjerne DEL denne utrolige historien med vennene dine på Facebook!