Mann frir til kjæresten som aldri forlot hans side – etter 3 år i koma!

505

Allerede på ungdomsskolen, kunne alle se at Kelcie og Larry var ment for hverandre. Larry var stjernen på det amerikanske fotballlaget og også en friidrettsstjerne, og Kelcie var hans største fan.
Uansett om det var på friidrettsbanen eller ved siden av fotballplenen var hun alltid der for å støtte han – selv når han reiste ivei for å bekjempe store skogbranner under sommeren.

I begynnelsen av mars 2010, viste Larry Kelcies søster ringen han skulle bruke for å fri til Kelcie. Planen var at friere skulle skje uken etterpå, når hele familien skulle til Disneyland på ferie.
Men på et sekund ble livet snudd opp ned.

Larry ble påkjørt av en fyllekjører samme kveld, og havnet i koma. Legene var ikke sikker på om han noen gang kom til å våkne, men Kelcie nektet å gi opp. Hun satt ved hans side i flere måneder, akkurat som hun hadde gjort på ungdomsskolen, og fram til dagen han en gang åpnet øynene igjen.

Veien tilbake var lang og vanskelig, og livet til Larry og Kelcie kom aldri til å bli det samme. Men til tross for at det nå har gått tre år, hadde ikke Larry glemt ringen han skulle bruke til å fri med. To år senere, i 2015, fikk de seg et bryllup på samme plass der Larry en gang tenkte å fri – Disneyland.

[adsense2]

Videoen under viser det fantastiske øyeblikket når Larry endelig fikk fri til sin elskede Kelcie, med samme ring han hadde spart på i tre år.
Se videoen og DEL dette rørende frieriet med vennene dine på Facebook!