Ingen fulgte med på sikkerhetsdemonstrasjonen. Da bestemte flyvertinnen seg for å gjøre DETTE!

1013

Det å ta fly er stressende for mange. Noen er kjemperedde, mens andre flyr ofte gjennom jobb, og ser på det som en helt alminnelig ting. Uansett, er det ikke alltid så morsomt å fly, og man blir utålmodig av hele opplegget. Når man endelig har satt seg i flyet, og det står på rullebanen i en evighet før take-off, og når man endelig er i lufta, kommer sikkerhetsdemonstrasjonen som ingen følger med på…

Vel, den siste delen der er ikke tilfelle hvis du flyr med flyvertinnen Marty Cobb.

Cobb bor i Dallas med sine tre barn, og jobber som flyvertinne for Southwest Airlines. Southwest har en morsom kultur generelt, som oppfordrer ansatte og kunder til å uttrykke personlighetene sine og har det gøy på flyreisene sine – og det er ikke noe man opplever hos mange andre flyselskaper.

Da gir det mening at dette morsomme flyselskapet vil ha en ansatt som Marty hos dem. Du skjønner, Marty er ikke bare en vanlig flyvertinne – hun er også litt av en stand-up-komiker.

Mens du kanskje er vandt til en helt vanlig sikkerhetsdemonstrasjon, hvor de forteller hvordan man tar på seg sikkerhetsbeltet, hva man gjør i nødstilfeller og så videre, er ikke denne slik. I stedet, er dette noe Marty har jobbet med, og lagd en morsom 3-minutters sikkerhetsdemonstrasjon, hvor passasjerene hyler av latter!

Du vet at talen kommer til å bli morsom når hun begynner med, «Kan dere være så snille og late som at dere bryr dere i et øyeblikk?» Vanligvis bryr man seg ikke om sikkerhetsdemonstrasjonene, selv om man bør gjøre det. Men med en intro som det der? Hvordan kan man IKKE følge med?

Men publikum – eller passasjerene – må varmes opp. Allerede under ett minutt inn i videoen, slår hun til med en «tiny-weeny yellow Southwest bikini»-vits, som refererer til de gule, oppblåsbare vestene, så klart. Det er da det virkelig begynner å bli morsomt.

[adsense2]

To minutter senere, får den hysterisk morsomme flyvertinnen en skikkelig applaus fra alle passasjerene i flyet. Alle er komfortable, glade, og klare for å fly.

Vi har aldri sett noe lignende.

Som de fleste videoer som dette, har videoen av Marty blitt viral. Den originale videoen har over 4 millioner seere, og ble plukket opp av mange nettsider og nyheter – men en spesiell person likte den veldig godt. Nemlig Ellen DeGeneres!

Etter å ha sett den hysteriske talen og gleden hun spredte i flyet, gjorde at Ellen inviterte Marty og to av barna hennes til Ellen DeGeneres Show. Som vanlig i Ellens show, var det latter, tårer – og 20 000 dollar gitt til den heldige familien fra Texas.

Det er helt utrolig at en smart, morsom og hardtarbeidende kvinne blir lagt merke til for sine detaljer, på en så stor måte! Ingen fortjener dette bedre enn denne morsomme flyvertinnen.

Se selv i videoen nedenfor, og gjerne del denne med vennene dine på Facebook!